Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
WERK AAN DE WEG
5-11-2015

Bereikbaarheid – verkeersituatie Locatie Reeuwijkse Hout

 

In het weekend van week 46 (13 t/m 15 november a.s.) starten de aannemers Versluys & Zoon en Heijmans de werkzaamheden m.b.t. de reconstructie van kruising Goudsestraatweg – N459 in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het betreft de T-splitsing welke de N459 met de Reeuwijkse Houtwal verbindt. Het project is onderverdeeld in twee fasen (zie afbeeldingen) en zal een week in beslag nemen. In deze periode dient rekening te worden gehouden met een gewijzigde verkeerssituatie.

 

Afsluitingen

Fase 1 
In het weekend van week 46 (13 t/m 15 november a.s.) is gedurende het gehele weekend de N459 tussen de Fortuijnrotonde en de Reeuwijksehoutwal afgesloten.

Op vrijdagavond 13 november a.s. wordt de weg om 21.00 uur afgesloten en op maandagochtend 16 november a.s. om 05.00 uur weer opengesteld. Ook de zuidelijke afrit 12 – Reeuwijk (vanuit Den Haag) van de A12 is gesloten gedurende dit weekend; verkeer op de A12 naar Bodegraven zal dus via Nieuwerbrug worden omgeleid en verkeer naar Reeuwijk via Gouda. De omleidingen worden ter plaatse aangegeven. De Reeuwijksehoutwal en de toerit van de A12 blijven vanaf de Raadhuisweg bereikbaar door de inzet van verkeersregelaars. 

 

Fase 2
In week 47 (16 t/m 20 november a.s.) is het deel van de kruising N459-Reeuwijksehoutwal t/m rotonde ‘Oude Tol’ afgesloten. Dit is het geval vanaf maandagochtend om 05.00 uur t/m. vrijdagmiddag 17.00 uur.

De werkzaamheden aan de nieuwe Reeuwijkse Randweg tussen de N459 en de Oud Reeuwijkseweg zijn in deze fase gereed en dit deel wordt gebruikt als omleiding van en naar Reeuwijk.

Deze omleiding wordt ter plaatse aangegeven. De toe- en afrit van de A12 is opengesteld en kan op reguliere wijze worden gebruikt.

Afbeelding Nieuwsitem