header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Spelen bij HCRB

Hockey Club Reeuwijk Bodegraven (HCRB) is opgericht op 27 april 2010. De club is ontstaan uit een fusie tussen Hockey Club Reeuwijk en de Mixed Hockey Club Bodegraven. De activiteiten vinden plaats op twee locaties, waarbij de locatie in de Reeuwijkse Hout als hoofdlocatie wordt gebruikt en de locatie in Bodegraven alleen op zaterdag en voor trainingen als sublocatie wordt gebruikt. HCRB beschikt over 1 waterkunstgrasveld (Reeuwijk) en twee zand ingestrooide kunstgrasvelden (Reeuwijk en Bodegraven). 


De 650 leden zijn niet alleen afkomstig uit Bodegraven en Reeuwijk, maar ook uit Gouda, Haastrecht, Waarder en Boskoop. Waarom? Omdat HCRB een gezellige familieclub is waar ook op goed niveau gehockeyd wordt.


Met name bij de jeugd zijn wij een groeiende vereniging. Vanaf 5 jaar kun je al lid worden. De jeugdteams spelen hun wedstrijden op zaterdag, de seniorenteams op zondag. Het seizoen loopt van begin september tot begin juni. In de maanden januari/februari wordt de midwintercompetitie gespeeld of wordt er in de zaal gehockeyd.


HCRB heeft ook een grote groep trimhockeyers. Dit zijn senioren die wekelijks trainen om conditie en techniek op peil te houden, maar die niet wekelijks een wedstrijd kunnen of willen spelen. De training bestaat uit conditionele en technische oefeningen, gevolgd door een onderlinge wedstrijd.


HCRB beschikt ook over een jeugdbestuur dat activiteiten en feesten voor de jeugdleden organiseert. Ook wordt regelmatig na een thuiswedstrijd van Heren 1 en Dames 1 een the-dansant georganiseerd.


Kortom, HCRB is een club waar naast sportiviteit voldoende ruimte is voor gezelligheid.

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast