Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
HCRB Clubprijzen
6-6-2019

HCRB clubprijzen 2019 uitgereikt


Tijdens de ALV van 6 juni jl. zijn de HCRB clubprijzen uitgereikt aan bijzonder actieve leden van onze vereniging:

 


Jasper Jensma

De Jan Sipkes trofee, een prijs voor een veelbelovend jeugdlid, die zich afgelopen seizoen zeer verdienstelijke heeft gemaakt als scheidsrechter.

Het bestuur wil dit jaar deze prijs geven aan een speler van JB1 die, naast het trainen van JE8, zijn talent ook inzet als scheidsrechter en dit afgelopen jaar het meest heeft gedaan van alle jeugdleden. Hij leidt een wedstrijd met zoveel zelfvertrouwen, dat is bijzonder. Wij verwachten dan ook dat deze jongeman in de geest van Jan Sipkes de komende jaren zich verdienstelijk zal blijven maken als scheidsrechter of op andere wijze: Jasper Jensma.

Nynke Fonteijn-Sietzema

De Wim Renssen beker, een algemene prijs voor "de vrijwilliger van het jaar”, zonder direct uit te maken van een commissie, genoemd naar mede-oprichter van de Hockey Club Reeuwijk, Wim Renssen, een ook door hem ter beschikking gesteld.

Dit jaar gaat deze prijs naar een meervoudig getalenteerde dame waardoor HCRB op rolletjes liep. Zij is al jaren een bovengemiddeld actieve vrijwilligster. Na 3 jaar coach, na 8 jaar supervisor en 4 jaar inkoop bar draagt zij de stokjes over. Wel blijft zij nog teammanager Veterinnen Dinsdag. Deze bijzondere vrijwilligster is Nynke Fonteijn-Sietzema.

 

Hap & Tap dames

De Olmen/Kersbokaal is de prijs voor een groep vrijwilligers of een commissie een team, die afgelopen seizoen op een fantastische wijze een evenement heeft georganiseerd dan wel een elftal dat zich afgelopen seizoen opmerkelijk heeft ontwikkeld of teamgeest heeft getoond of bovengemelde prestaties heeft verricht.

Dit jaar gaat deze prijs naar een groep dames dat zo’n 5 jaar op rij op de eerste vrijdag van de maand op een hele gezellige en smakelijke manier de populaire Hap & Tap avonden organiseerden. Dit seizoen stopten ze helaas. De bokaal gaat als dank voor hun unieke bijdrage naar de dames van de Hap & Tap.

 

Gerrit-Jan Ankoné

De Paulien Bak-Schoo prijs voor een (talentvolle) trainer/coach, die de saamhorigheid van een team bovengemiddeld heeft verstrekt / heeft bewerkstelligd en/of bijgedragen heeft aan de hockey technische ontwikkeling binnen de vereniging, in het bijzonder van de jeugd.

Carel Bak reikte dit jaar de prijs uit aan een man die al jaren een icoon is van de club. Hij zet zich al jaren in voor de saamhorigheid en hockey technische ontwikkeling van de vereniging, in het bijzonder van de jeugd. Het vermelden van alles wat hij bijdraagt en betekent voor onze vereniging is nooit volledig: voormalig hockeycommissaris, trainer sinds 2009 (dit jaar MA2 en JB1), samen met Ernst het Traject van Ambitie voor St. Willibrord en Miland, Bravo!, Koningspelen, Boskoop-scholieren, Trimhockeytrainer op zondag en ook nog scheidsrechter: Gerrit-Jan Ankoné.

 

Familie R. Hoevenaars

De Van den Wall Bake Plaquette, de prijs voor een familie (generatietrofee), ooit bedacht door Gijs en Uus van den Wall Bake,

Er zijn in deze mooie vereniging vele vrijwilligers, er zijn ook diverse families die op een bijzondere wijze onze vereniging maken tot wat HCRB is. Er zijn al bijzondere families voorgegaan. Dit jaar hebben we het over een groot gezin: de familie Hoevenaars. Ronald heeft een absoluut waanzinnig palmares binnen deze mooie club. Als teamspeler en familieman zal hij extra trots zijn dat hij deze prijs mag delen met zijn vrouw Jolanda en kinderen. Ronald is sinds 2008 trainer, vele jaren voorzitter Jongste Jeugd Commissie, nu laatste jaar lid van de JJC, afgelopen jaar trainer JC2. Jolanda vele jaren coach en soms ook trainer, nu MB2. Crispijn (H1) al 5 jaar trainer, nu JD2 en MC4. Linge speelt in MB2 en is al 4 jaar trainer Kabouters/Smurfen en traint nu JE6-2. Prosper speelt in JC2 en traint JE6-2, ME6-5. Frieke uit ME8 is vast de volgende Hoevenaars die met veel plezier bijdraagt aan wat HCRB is. We kunnen de feiten opnoemen, maar wij komen als vereniging woorden te kort voor dit gezin. Deze prijs is meer dan verdient.Namens alle leden: dank jullie wel, zij zijn trots op kanjers zoals jullie,

Het HCRB bestuur.

Afbeelding Nieuwsitem