Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
A+jeugdfeest
15-12-2019

A+feest weer een grootse beleving

 

HCRB heeft al vele jaren, al sinds de oprichting in 2010, een traditie om trots op te zijn!

 

Elk jaar vormt zich een Jeugdbestuur van 8-10 voornamelijk A-leden die samen een fantastisch gaaf feest organiseren. Ook dit jaar was dit feest voor 300 A-leden en introducées een enorm succes. In deze tijden vraagt zo'n organisatie veel en die jongelui van HCRB regelen dat toch maar met elkaar. Als club zijn wij daar trots op.

 

Dit jaar voor het eerst een ander introducé beleid om te borgen dat de sfeer op het feest ook is wat we met elkaar willen: elk A-lid mocht 4-5 introducés meenemen die samen op de foto gingen. Strenge toegangscontrole met IDs, blaastest, tassencontrole, e.d. Een aantal gasten hebben daardoor geen toegang tot het feest gekregen. Tijdens de dansparty toezicht op het alcoholgebruik. Diverse jongelui die nog geen 18 waren hebben het feest vroegtijdig moeten verlaten.

HCRB neemt haar verantwoordelijkheid serieus en is in goed overleg met gemeente, politie en buren.

 

Met dergelijke maatregelen, die het Jeugdbestuur zelf regelt, verloopt het feest gezellig en sfeervol. Lekkere muziek door goede DJs. HCRB heeft dan ook een goede reputatie en elk jaar zijn de 300 kaartjes binnen 2 dagen uitverkocht.

De nieuwe generatie met kandidaat-jeugdbestuursleden waren tijdens het feest ook van de partij en hielpen bij de garderobe. Een hele logistiek! Het jeugdbestuur vraagt organisatietalent.

 

Het Jeugdbestuur doet nog meer voor de jeugdleden: komend voorjaar organiseren ze ook een activiteit voor de C en B jeugd. Voor de D-jeugd doen zij doorgaans het sport en spelprogramma tijdens het kamp met een evenementencommissie bestaande uit ouders. Daar hebben zich nog geen ouders voor gemeld, dus het is nog afwachten of en in welke vorm er een D-kamp of D-activiteit komt.

Bij deze een oproep aan ouders om hun kinderen aan te moedigen deel te nemen aan deze jeugdactiviteiten en om zichzelf te melden om mee te helpen in de organisatie, met name de D-activiteit. Heb je interesse om jeugdbestuurbegeleider te worden, ook dan ben je meer dan welkom.

 

namens het HCRB bestuur,

Richard Oerlemans

Verenigingscommissaris

Afbeelding Nieuwsitem