header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Ter informatie

Nieuwsbrief januari 2021

Nieuws afbeelding 17-1-2021

NIEUWSBRIEF JANUARI 2021

HCRBBeste {member_firstname}, Hierbij de HCRB nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief is het laatste nieuws te vinden vanuit de vereniging. Via deze manier willen wij u op de hoogte houden van het laatste nieuws! Voor de leden die willen inloggen in mijn HCRB is hier uw lidnummer: {member_id}. Mocht u het wachtwoord niet meer weten kunt u op wachtwoord vergeten drukken.

Bericht vanuit het bestuur


  k

Beste leden, ouders,
Helaas dit jaar geen nieuwjaarsreceptie. Laten we hopen dat we elkaar toch snel weer kunnen tegenkomen op het veld. En als het echt goed gaat daarna ook bij de derde helft na de wedstrijden.
Het afgelopen jaar was een jaar waarbij continu geanticipeerd moest worden op de regels in het kader van Corona. Op deze wijze is binnen de regels toch zo veel mogelijk gehockeyd. Voor jeugdleden is een alternatief programma gerealiseerd met onderlinge wedstrijden en extra trainingen op de zondagen.
Bij elk persmoment kijken we wat er mogelijk is , want ook wij beseffen ons ter dege dat senioren ook graag weer willen trainen en de jeugd ook weer competitie wil spelen. Het is echter momenteel helaas niet anders .
Wij hopen dit jaar weer een club te zijn die bruist en waar iedereen gewoon weer welkom is.


Vacatures HCRB

Zoals bij elke vereniging is HCRB altijd op zoek naar enthousiaste leden die meer willen betekenen voor een vereniging. Er zijn op het moment meerdere vacatures die openstaan. Kijk voor alle vacatures op de vacature pagina op de website of klik hier

Voor vragen over de vacatures kunt u een mail sturen naar [email protected]


Corona update
Helaas mogen we nog steeds niet beginnen met de competitie. Op het gebied van het hockeyen zal er weinig verandering plaats vinden met de maatregelen. De jeugdteams tot en met de A mogen de onderlinge wedstrijden blijven spelen en mogen zonder afstand trainen. Voor de Senioren teams blijven de maatregelen hetzelfde en mag er niet getraind worden. Wel mag er eventueel met twee personen een balletje geslagen worden.

Ondanks het feit dat er getraind mag worden willen wij jullie nog steeds attenderen op de basis maatregelen die blijven gelden. Heeft u klachten of bent u in contact geweest met iemand die besmet is met het COVID virus blijf dan thuis!


Renovatie locatie Bodegraven


Sinds eind vorig jaar zijn er helaas wat negatieve ontwikkelingen ten aanzien van het veld in Bodegraven, waarbij het er nu op lijkt dat HCRB niet een heel veld zal krijgen op een andere locatie, in tegenstelling tot eerdere toezeggingen. Als bestuur doen we er uiteraard alles aan om deze situatie op te lossen en wordt er gewerkt aan een schriftelijke reactie. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.


 

Winter Trainingen bij HCRB


In september heeft het bestuur van Hockey Club Reeuwijk Bodegraven, in samenspraak met de wedstrijdcommissie en de commissie training, besloten dit seizoen niet te gaan zaalhockeyen. Deze beslissing is toen genomen door de oplopende besmettingen en de grotere kans om besmettingen binnen. Achteraf is dit een goede beslissing geweest; zaalsporten is op dit moment

Lees meer op de website


Nieuwe speeltuin

                     

Na veel vraag vanuit de leden zal er eind januari een nieuwe speeltuin worden gemaakt op het terrein van HCRB. Mede door het goed bezochte zomerkamp kunnen wij als club deze speeltuin realiseren.

De nieuwe locatie voor de speeltuin zal het stukje gras naast veld 1 zijn. Hier zal voor de veiligheid een extra stuk hekwerk geplaatst worden waardoor de veiligheid van iedereen gewaarborgd kan worden. 

De trampoline zal ook richting de nieuwe speeltuin gaan.  


Impressie van het nieuwe speeltoestel.
Contributie HCRB

              

Het Hockeyseizoen verloopt helaas anders dan gehoopt, in het bijzonder voor de senioren. De senioren hebben tot op heden weinig kunnen hockeyen. Zoals aangegeven in de ALV van december 2020, zal het bestuur aan het einde van het seizoen bekijken of er enige vorm van tegemoetkoming mogelijk is betreffende de contributie. 

Voor de leden die de contributie voor het seizoen van 2020-21 nog niet hebben voldaan, het vriendelijke verzoek dit zo spoedig mogelijk te doen. Mochten er vragen zijn over de factuur of is deze niet ontvangen (bijv. ander e-mailaders), stuur dan een bericht naar [email protected] 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
18-10 Herfstkamp
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast