header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

HCRB WERELD TOERNOOI

Nieuws afbeelding 28-2-2021

HCRB WERELD TOERNOOI


Na een uitgebreide onderlinge competitie wilde we gezien de verlenging van de Corona maatregelen iets anders. Daarom hebben we een meerdaags toernooi bedacht. Binnen de Corona maatregelen is dit een onderlinge jeugdcompetitie waarbij we uit de diverse jeugdteams landenteams hebben samengesteld voor het spelen van wedstrijdjes van 7 tegen 7 op een half veld. De A en B jeugd samen en de C en D jeugd samen. Voor de E8 en E6/F is er een eigen poule gemaakt. In alle categorieën zijn de meisjes en jongens gemixt. Er zijn leuke prijzen te verdienen. Het toernooi wordt op 4 zaterdagen gespeeld: 6 mrt, 13 mrt, 20 mrt en 27 mrt.


Als organisatie zijn wij zo vrij geweest om voor alle teams een Coördinator aan te wijzen. De coördinator kan in overleg met de ouders een Coach en Spelbegeleider aanwijzen.


De team indeling kun je vinden op de speciale toernooi-website; tournify.nl/live/hcrbtoernooi

Door je naam in te tikken in de zoekbalk. Of de knop spelers tonen aan te vinken. Als je het team 'land' hebt gevonden kan je deze markeren als favoriet, zodat je makkelijk ziet wanneer en waar je moet spelen. Ook is het handig om dan een app groepje aan te maken dat communiceert wat makkelijker.


Uiteraard blijven de bestaande Corona maatregelen van kracht, dus bij klachten blijf je thuis, geen publiek en clubhuis gesloten. Alle spelers, Coaches en begeleiders moeten zichzelf voor het betreden van het terrein registreren. Dit kan vanaf 3 dagen voor de wedstrijd, dit kan via de volgende link: HCRB of door de QR code in de bijlage te scannen. Mocht je voor het aanmelden je lidnummer en wachtwoord niet meer weten kun je jezelf aanmelden als gast.


Veel hockeyplezier!


Voor vragen kan je terecht bij de organisatie.


Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast