header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Ter informatie

Competitie seizoen 2020-2021 nog niet voorbij

Nieuws afbeelding 1-3-2021
Beste hockeyer,

Inmiddels hebben we in Nederland een jaar te maken met het coronavirus. De impact van de pandemie is groot, ook op onze sport. Helaas zitten we nog steeds in een lockdown die competitie spelen nog niet mogelijk maakt. De KNHB en alle verenigingen doen er alles aan om iedereen weer te kunnen laten genieten van hockey!

Weer een stap in de goede richting
Vanaf 3 maart mogen ook hockeyers van 18 t/m 26 jaar weer normaal trainen en wedstrijden spelen op de eigen club. Dat betekent dat 80% van alle hockeyers in elk geval weer ‘normaal’ het veld op kan. Als je 27 jaar of ouder bent, heb je daar natuurlijk nog niets aan, maar we doen echt ons uiterste best om dit ook zo snel mogelijk te realiseren. Met de komst van de lente en een groeiende vaccinatiegraad hopen we dat er snel meer mogelijk is. 

Competitie 2020-2021
Normaal gesproken zouden we 6 en 7 maart starten met het tweede deel van de competitie. Nu dat niet kan, haalt de competitieleiding vandaag alle geplande wedstrijden uit de programma’s en standenmotor.

Betekent dit het einde van de competitie van dit seizoen? Wat ons betreft zeker niet!

  Bekijk de gevolgen voor de huidige competitie  
We vragen je vol te houden en de geldende maatregelen goed op te volgen. Ook nu dat steeds moeilijker wordt. Dit is de enige manier om zo snel mogelijk weer allemaal actief te kunnen zijn op de vereniging, wedstrijden tegen andere clubs te spelen en elkaar weer op de vereniging te zien. 

Dat zou echt geweldig zijn!

#SamenSterker

Met sportieve groet,

Erik Gerritsen
Algemeen Directeur KNHB

Erik Cornelissen
Voorzitter KNHB
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast