header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Ter informatie

Nieuwe Nieuwsbrief

Nieuws afbeelding 26-3-2021

NIEUWSBRIEF MAART 2021

HCRBBeste Leden van HCRB, hierbij de HCRB nieuwsbrief van maart. Via deze manier houden wij je graag op de hoogte van het laatste nieuws! Voor de leden die willen inloggen in mijn HCRB kun je het lidnummer opvragen bij het secretariaat. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, kun je op 'wachtwoord vergeten' drukken.

Bericht vanuit het bestuur


k

Beste ouders, leden, De lente is begonnen! We hadden gehoopt dat er versoepelingen zouden zijn en dat we iedereen weer op de hockeyclub hadden mogen begroeten. Helaas, het is niet anders. We houden ons aan alle maatregelen en maken er voor onze leden het beste van. 
 
Dat hebben we de afgelopen weken gedaan voor de jeugd met het HCRB Wereld Toernooi, georganiseerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Inmiddels zijn ook de Senioren weer aan het trainen; in groepjes van vier. Bij elke versoepeling passen wij onze trainingsschema's weer aan dus hou je trainingstijd op de Lisa app goed in de gaten.

Een belangrijk onderwerp is het veld in Bodegraven waarover wij momenteel met de gemeente in gesprek zijn. Aanstaande maandag is er een ALV, waar we een update over dit onderwerp geven en nieuwe bestuursleden willen voorstellen; je bent van harte uitgenodigd om er (online) bij te zijn.


Vacatures HCRB


Zoals bij elke vereniging is HCRB altijd op zoek naar enthousiaste leden die meer willen betekenen voor de vereniging. Er zijn op het moment meerdere vacatures die openstaan. Kijk voor alle vacatures op de vacature pagina op de website of klik hier

Voor vragen over de vacatures, kun je een mail sturen naar [email protected]


Corona update
Op het gebied van het hockeyen zal er ook in april weinig veranderen met betrekking tot de maatregelen. De jeugdteams tot en met de A mogen de onderlinge wedstrijden blijven spelen en mogen zonder afstand trainen. Dit geldt ook voor de jong-Senioren tot 27 jaar. De Senioren teams kunnen blijven trainen op zondag in groepjes van 4, met inachtneming van de 1,5 meter.

Voor de jeugd zal er op zaterdag 10 en zaterdag 17 april en na de meivakantie weer onderlinge wedstrijden worden georganiseerd. Aangezien er nog steeds geen toeschouwers langs het veld mogen staan, wordt de jongste jeugd elke zaterdag fantastisch opgevangen door Louise en Anneloes van de Jongste Jeugd Commissie. Deze dames zorgen dat iedereen weet op welk veld ze moeten zijn en helpen ook bij andere urgente zaken van onze kleinste leden.

Ondanks het feit dat er getraind mag worden, willen wij jullie nogmaals attenderen op de basis maatregelen die blijven gelden. Heb je klachten of ben je in contact geweest met iemand die besmet is met het COVID virus: blijf dan thuis! Heb je onverwachts corona en toch recent getraind, informeer dan vooral je teamgenoten en het bestuur.


Locatie Bodegraven


Inmiddels is er een aantal gesprekken geweest met de gemeente omtrent de huidige locatie in Bodegraven. Het college heeft een besluit genomen voor een 1/4 veld op een andere locatie. Na veel overleg en volhardendheid van het bestuur van HCRB lijkt het er op dat het toch een half veld zou kunnen worden. Als bestuur doen we er uiteraard alles aan om deze situatie zo goed mogelijk op te lossen. Dit zal onder andere een onderwerp zijn voor de ingelaste ALV van aanstaande maandag 29 maart.
HCRB Wereldtoernooi een groot succes


In de maand maart vond op 4 zaterdagen het HCRB Wereldtoernooi plaats. Alle junioren streden in 38 landenteams, verdeeld over 9 poules, tegen elkaar op 6 (halve) velden. Morgen vinden de finales plaats. 

De poules zijn ingedeeld op leeftijd. A en B jeugdleden spelen gemengd in 3 poules, de C en D jeugdleden in 4 poules, de E8 jeugd had een eigen poule en de jongste leden van de E6 en F speelden ook in een poule. Het enthousiasme onder de jeugd was groot en iedereen was elke zaterdag weer benieuwd naar de uitslagen. Deze waren te vinden op een speciale toernooi-internetpagina. Helaas is het nog steeds niet toegestaan om toeschouwers langs de kant te hebben staan, maar in de vorm van coaches en spelbegeleiders konden de meeste ouders toch nog wat prestaties van hun kinderen van dichtbij volgen. Morgen is de laatste wedstrijddag en zullen er ook finales gespeeld worden. Daarna volgt er een officiële prijsuitreiking. Voor iedere deelnemer is er een prijs.

 


Sponsor Spotlight

Al jaren is Hooftman Autobedrijf een trotse sponsor van HCRB. Je kent ze waarschijnlijk wel van hun aanwezigheid bij het gezellige Familietoernooi. Maar wist je dat die samenwerking al maar liefst eur 42.500 voor de clubkas heeft opgeleverd? Volvo Car Nederland keert namelijk eur 1.000 uit voor elke nieuwe Volvo die via HCRB wordt gekocht of geleased bij één van de vestigingen van Hooftman. Daarnaast is er nu ook een Clubbonus van eur 500 voor elke gekochte Volvo Selekt occasion. Kijk dus snel op www.hooftman.nl/clubbonus voor alle details én alle actuele acties! Voor vragen of een bezoek aan de showroom, maak een afspraak in één van hun vestigingen in Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Woerden en Schoonhoven.
Financieel

Opzeggen lidmaatschap - Mocht je het lidmaatschap voor HCRB op willen zeggen; dan kan dit door op de pagina 'Opzeggen' onder 'De Club' het formulier in te vullen. De opzegging wordt slechts verwerkt als je dit formulier invult. Via een coach of andere persoon opzeggen, geldt niet als officieel opzeggen. 

Het opzeggen kan tot 1 mei van het lopende seizoen. Ben je te laat met opzeggen, wordt je opzegging pas verwerkt in het volgende seizoen. 


Niet-spelend lidmaatschap - Tijdens de ALV in december 2020 is het voorstel van het bestuur aangenomen om een nieuw lidmaatschap te introduceren. In de afgelopen jaren is gebleken dat veel mensen die niet meer zelf actief hockeyen graag betrokken willen blijven bij HCRB en de club financieel willen ondersteunen. Een veel gehoord bezwaar was dat het donateurschap geen stemrecht geeft op de ALV. Om aan dit bezwaar tegemoet te komen, rekening houdend met de statuten van HCRB, wordt het 'Niet-spelend lidmaatschap' geïntroduceerd. Dit lidmaatschap biedt de mogelijkheid om de club te ondersteunen met tenminste eur 75 per jaar en het recht om te stemmen op ALV's.

Het blijft ook mogelijk om donateur te zijn van HCRB. Voor een bedrag van eur 50 per jaar kunnen (oud-)leden en andere geïnteresseerden de club ondersteunen zonder verdere rechten of plichten.


Tegemoetkoming - Het hockeyseizoen loopt helaas anders dan gehoopt. De senioren hebben tot op heden nog weinig kunnen hockeyen. Zoals aangegeven in de ALV van december 2020 zou het bestuur kijken naar een vorm van tegemoetkoming. In de ALV van 29 maart zullen wij hiervoor een concreet voorstel doen.


Contributie - Een aantal leden heeft de contributie voor het seizoen 2020-21 nog niet voldaan. Wij verzoeken je vriendelijk dit zo snel mogelijk te doen. Mochten er vragen zijn over de factuur of heb je deze niet ontvangen, stuur dan een bericht naar [email protected]Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
18-10 Herfstkamp
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast