header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Competitie

Nieuwe maatregelen na de persconferentie van 14/1

Nieuws afbeelding 14-1-2022

Met ingang van zaterdag 15 januari mag iedereen (jeugd én volwassenen) zowel binnen als buiten sporten én onderling binnen de eigen vereniging wedstrijden spelen. Er geldt daarbij geen eindtijd meer.  

Vanaf zaterdag 15 januari 2022 zijn de volgende maatregelen nog van toepassing: 

  • Competitiewedstrijden zijn niet toegestaan. Onderlinge wedstrijden binnen de club zijn wel toegestaan. 
  • Er mag geen publiek bij trainingen en onderlinge wedstrijden aanwezig zijn.  
  • Op binnensportlocaties geldt dat het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht is, behalve tijdens het sporten zelf. Daarnaast dienen sporters vanaf 18 jaar bij het betreden van de locatie te worden gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (CTB). 
  • Op buitensportlocaties geldt dat in de binnenruimtes, zoals het clubhuis, het dragen van een mondkapje verplicht is voor iedereen vanaf 13 jaar. De horeca mag enkel open zijn voor afhalen. Andere faciliteiten zoals kleedkamers, toiletten en douches mogen ook open mits daar vooraf wordt gecontroleerd op het CTB. 

Samen met NOC*NSF en de andere sportbonden brengt de KNHB de komende dagen de gevolgen van deze maatregelen in kaart en passen ze het coronadossier op hun site en de veelgestelde vragen aan de nieuwe situatie aan. Ook zullen ze het algemeen sportprotocol zo snel mogelijk updaten. Houd de website van de KNHB daarom goed in de gaten. 

Door deze maatregelen kan de zaalcompetitie nog niet worden hervat. Begin komende week volgt nader bericht over hoe wordt omgegaan met het vervolg van deze competitie. Naar aanleiding daarvan zal de commissie zaalhockey ook een beslissing nemen over het laten doorgaan van alle zaaltrainingen. 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast