header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Maatregel ivm wisseling tenue

Nieuws afbeelding 8-9-2010

De meeste leden hebben al de weg weten te vinden naar Twin Sport in Bodegraven. Volgens berichten die ons hebben bereikt zijn er echter nog leden die geen nieuw tenue hebben opgehaald.

Er is voorraad, maar deze is niet oneindig. Van het heren shirt in maat XL is op dit moment nog 1 exemplaar in de winkel aanwezig. Dit weekend wordt nog een nalevering verwacht. Op de leveringen zit vertraging en dit heeft te maken met de watersnood in Pakistan, waar de kleding wordt geproduceerd.

We zijn tot de conclusie gekomen dat de kans bestaat dat een aantal teams niet in staat zullen zijn om collectief in het nieuwe tenue te spelen. Spelen in een combinatie van oude en nieuwe teams is niet gewenst, en levert misschien problemen met de KNHB op.

Vandaar dat we alle spelers van alle teams oproepen om dit weekend een wit shirt mee te nemen. Als blijkt dat niet iedereen het nieuwe tenue heeft, kan als alternatief collectief in het wit worden gespeeld.

Wij adviseren om binnen het team te inventariseren wie het nieuwe tenue heeft. Wij stellen voor dat de coaches het initiatief hier toe nemen. Als uit de inventarisatie blijkt dat alle spelers een nieuw tenue hebben, dan zijn de witte shirts niet nodig. (Uitzondering hierop is als bij uitwedstrijden het tenue van de tegenstander aanleiding is om in het witte uittenue te spelen.)

De leden die nog geen tenue hebben vragen wij om voor zaterdag toch naar Twin Sport te gaan. Is de juiste maat niet aanwezig, plaats dan een reservering bij Twin Sport. Je bent er dan van verzekerd dat je een bericht krijgt als je tenue is gearriveerd. Ook stelt dit ons in staat om op korte termijn met Twin Sport een inventarisatie te doen.

Namens Bestuur HCRB

Agenda

28-11 warming-up ZAALHOCKEY
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast