header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Beheer

RENOVATIE CLUBHUIS BODEGRAVEN VOLTOOID

Nieuws afbeelding 4-10-2010

Renovatie clubhuis Bodegraven voltooid

In de afgelopen periode is het clubhuis Bodegraven grondig opgeknapt. Doelstelling was om het pand zodanig op te knappen dat het tenminste weer een jaar of tien zonder grote kosten mee zou kunnen. Daarom is de dakbedekking vernieuwd, zijn de goten gerepareerd / vernieuwd, de binnen- en buitendeuren, dubbele deuren, nooddeuren, ramen en kozijnen opgeknapt of vervangen, de toiletten, kleedkamers en douches opgeknapt, de verlichting veilig gemaakt en verbeterd en de keuken helemaal opgeknapt. En er zijn tal van kleine reparaties verricht. En natuurlijk geschilderd in fris blauw en wit. Voor het pand is ook een nieuwe opstalverzekering afgesloten. Daarmee kan het complex, veld en clubhuis weer veel jaren mee. Immers, ook het veld met alles er om heen is een paar geleden grondig opgeknapt.

Het bestuur bedankt de aannemers die deze renovatie uitvoerden, te weten M-Bouw en Van der Neut dak- en onderhoudswerken. Daarnaast is het bestuur erg blij met het wekelijkse onderhoud aan het gehele complex door Ger Pouw en Broos de Groot, immers, zij zorgen ervoor dat alles steeds netjes onderhouden blijft.

Vervanging sloten en sleutels
Rond de herfstvakantie worden de sloten vervangen door nieuwe en worden de nieuwe sleutels verstrekt aan de vrijwilligers van de club die die nodig hebben. Daarmee wordt het sleutelbeheer voor de locatie Bodegraven onder controle gebracht. Daarover volgt een apart communicatietraject, zie ook de bijlage bij dit bericht..

Gebruik en toekomst locatie Bodegraven
De komende jaren zal het complex gewoon in gebruik blijven. De twee velden op de Reeuwijkse locatie volstaan niet voor de veldbehoefte van een club met een omvang als de onze. Dat betekent dat de locatie Bodegraven gewoon nodig is om al onze wedstrijden spelen en alle trainingen te verzorgen.
De locatie zal gebruikt worden voor alle jongste jeugd (basisschoolleeftijd) en voor enkele jeugdelftallen die grotendeels uit Bodegraafse spelers bestaan. Ook wordt het veld gebruikt als ‘overloop’ voor andere jeugdelftalwedstrijden als de locatie Reeuwijk volgeboekt is. Dat zal de komende jaren gewoon zo blijven en naarmate de club verder gaat groeien zal de behoefte aan dit laatste toenemen.

Onderzoek aanleg derde veld op locatie Reeuwijk
Daarnaast heeft het bestuur besloten om te onderzoeken of de aanleg van een 3e (semi-water)veld op de locatie Reeuwijk mogelijk is. Daarvoor moet uitgezocht worden of dat qua plaats en ondergrond mogelijk is of kan worden gemaakt, hoe dat gefinancierd kan worden en of positieve besluitvorming daarover van andere overheidsorganisaties en/of het Recreatieschap Reeuwijkse Hout bewerkstelligd kan worden. Het bestuur verwacht dat dat een langdurig traject zal worden. In dit verband is ook relevant welke functies het gebied van de Reeuwijkse Hout in de toekomst zal krijgen. Het zal u duidelijk zijn dat het in elk geval jaren zal duren voordat een derde veld op locatie Reeuwijk bespeelbaar zal zijn. En tot die tijd beschikt de HCRB dus over een prima sublocatie aan de Grutto In Bodegraven.

Namens het bestuur,

Arie Verhaar.


 

Bijlage
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast