header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training en Techniek

TRAININGSNIEUWS

Nieuws afbeelding 24-10-2010

Contract met jeugdtrainer tussentijds beëindigd. Trainingen ingevuld door anderen.

Al enkele jaren trainde Rutger Mauritz de Jongste Jeugd van Bodegraven en sinds ruim een jaar ook de JJ van Reeuwijk. Dat ging tot voor kort tot grote tevredenheid van zowel het bestuur, als de Commissie Hockey en de trainer zelf.

Recent is bij genoemde partijen gebleken dat sommige trainingen wat stroever verliepen in het contact tussen sommige groepen spelers en de trainer. Daarover hebben gesprekken plaatsgevonden tussen de trainer en de Commissie Hockey.

Uitkomst van die gesprekken is dat met wederzijdse instemming het contract tussen HCRB en de trainer tussentijds wordt beëindigd. Op 28 oktober zal een delegatie van het bestuur en de Commissie Hockey  ‘onze’ Rutger bij gelegenheid van een borrel de bloemen overhandigen voor de in de afgelopen jaren verleende diensten voor MHCB / HCR / HCRB. Zowel bestuur als Commissie Hockey is Rutger veel dank verschuldigd voor wat hij heel veel jeugdspelers technisch heeft geleerd in de afgelopen jaren. Dus Rutger: bedankt!

 

Na de herfstvakantie zullen de trainingen van de JJ zowel in Reeuwijk als in Bodegraven op de gebruikelijke tijden doorgaan. Hier volgen alvast wel een aantal wijzigingen per 1 november:

Maandag : 16.00 uur- 17.00 uur    ME3-8 en JE1-6

Maandag:  17.00uur – 18.00 uur JE1-8 , JD2-8 en  ME3-6

Vrijdag: 16.00 uur- 17.00 uur   MF2-MF3 en ME1-6

Vrijdag: 17.00 uur-18.00 uur MD2-8 en MD3-8

 

Let wel: 25 oktober zijn de trainingen nog op de normale tijden. De trainingen worden gegeven door Martijn van Driel.


Trainingsgroep nieuwe leden:

Vanaf 25 oktober wordt er geen training meer gegeven op maandag van 19.00 uur tot 20.00 uur. Deze leden kunnen met hun eigen team mee gaan trainen.

 

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast