header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

12 FEBRUARI FEEST VOOR DE B JEUGD

Nieuws afbeelding 5-2-2011

B-jeugdleden van HCRB,

 

 

Graag nodigt het Jeugdbestuur van HCRB jullie uit voor aankomend ‘Casino-Royale’ feest.

 

Dit zal plaatsvinden op de locatie van hockeyclub in Bodegraven op zaterdag 12 februari van 20:00 tot 24:00.

 

Het thema van dit spetterende feest is Valentijn. Jij kunt je favoriete B-hockeymaatje ontmoeten in het gezellige clubhuis in Bodegraven. Het JB zal zorgen voor de aankleding die recht doet aan het thema Valentijn. Samen met je hockeymaatjes kun je genieten van de spanning rond de pokertafel, de gezelligheid van karaoke   en de frisse,   sprankelende en gezonde cocktails.

Jullie jeugdbestuur zorgt voor een onvergetelijke avond en voor de hechte band tussen   de jongens en meisjeslijn. Na afloop van dit feest zullen jullie elkaar beter kennen, steunen en pushen naar het kampioenschap en wie weet nog meer!

 

De entreeprijs is   €5,00 all-inclusive . Drankjes en hapjes worden verzorgd door het jeugdbestuur. Wij rekenen op een grote opkomst. Uiteraard verwachten we jou in feestelijke kledij.

 

Om   zo goed mogelijk te kunnen plannen vragen wij je met klem om je op te geven via email:   [email protected] .   Verder zullen wij tijdens/na de komende trainingen   aanwezig zijn om kaarten te verkopen.

 

Tot dan!

 

Jeugdbestuur Hockeyclub Reeuwijk Bodegraven

The game is on!

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast