header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KAMPIOENEN: MC4, JC1 & JB1

Nieuws afbeelding 26-5-2011
Meiden C4
Op een zonovergoten hockeyveld in Bodegraven speelde meisjes C4 op zaterdagmiddag 21 mei de laatste wedstrijd van het seizoen. Met een klinkende overwinning van 15-4 werden de meiden overtuigd kampioen. De basis voor het kampioenschap werd al op 16 april gelegd in Rotterdam. Toen wisten de meiden met 7-2 te winnen van de grootste rivale uit de poule: Hockeyclub Rotterdam. Met 13 overwinningen en 1 gelijk spel (de thuiswedstrijd tegen Rotterdam) werden 40 punten binnengehaald en maakten de meiden maar liefst 112 doelpunten. Dit alles werd bereikt door goed samenspel en een goede onderlinge teamgeest.
Op bijgaande foto het uitgelaten team met coaches en trainer.
 


 

Jongens B1

Hoewel de competitie in de 2e klasse B Poule F nog niet is afgelopen mogen Jongens B1 zich kampioen noemen. Alle thuis wedstrijden werden gewonnen en slechts twee uitwedstrijden eindigden in gelijk spel en verlies. Voor de winterstop stonden de mannen op de eerste plaats. Maar na de winterstop speelden ze gelijk tegen Evergreen en verloren zij van de grote concurrent Bleiswijk die vervolgens de koppositie overnam. Op 14 mei werd Bleiswijk met 7-2 thuis verslagen en restte de uitwedstrijd in Rotterdam op 21 mei. Als wedstrijd zou worden gewonnen dan waren ze kampioen. Op papier moest dat kunnen, maar ....... je weet het nooit. Met vrijwel alle ouders als toeschouwers werd het een spannende pot tegen een zich krachtig werend Rotterdam dat uiteindelijk pas in de tweede helf het onderspit delfde. 

Was Jongens B1 aan het begin van het seizoen nog een elkaar verkennend samenraapsel in de fusieclub aan het einde mogen zij zich een hecht team en een terechte kampioen noemen.

Op het veld werd gevierd met champagne en na terugkeer met een BBQ bij de coach. Het was een geweldig jaar!!GEFELICITEERD MANNEN!

 
coach: Jost van Duurling
Trainer: Maxim Ruitenbeek
 

 
Jongens C1

JC1 Kampioen 2 klasse na een geweldig seizoen met een verdiende eerste plaats!

 

De volgende spelers: Mick Siero, Jelle Linssen, Matts Poppelier, Bas Couturier, Jesse van Weelderen, Jort Stuyt,

Joost Kamp, Gijs Buis, Emile van der Wees, Duco Verburg, Teis Poppelier, Jochem Giessen, Oscar Thissen en Maikel van Veen.

Coaches: Pim Kamp en Cornelis Thissen

 

Met vriendelijke groet,
Cornelis Thissen
 

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast