header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

BARDIENST SENIOREN

Nieuws afbeelding 29-6-2011

Het afgelopen seizoen heeft het bestuur een aantal maatregelen genomen met betrekking tot de bar. Eén van die maatregelen was het beperken van de openingstijden van de bar. Het bestuur voelde zich hiertoe genoodzaakt vanwege het –ver- achterblijvende resultaat van de bar en een aantal incidenten bij het (gebrek aan) opruimen van de bar na gebruik.

Over deze maatregelen heeft het bestuur gecommuniceerd naar alle leden. Doel daarbij was om de zorg over de bar te delen met onze seniorleden. Deze leden hebben de verantwoordelijkheid om de bar op een juiste wijze te gebruiken. Daarnaast heeft ieder seniorteam de ongeschreven verplichting om minimaal 2 spelers af te vaardigen voor de barcommissie.

De spelers van Heren 1 waren van mening dat het bestuur met beschuldigende vinger in hun richting wees. In een gesprek heeft het bestuur aangegeven dat de beperking van de bar voor alle teams gold. Ook zijn nieuwe afspraken gemaakt met Heren 1 over de afvaardiging naar de barcommissie.

Het bestuur hecht eraan te benadrukken dat er goede afspraken zijn gemaakt met Heren 1 en streeft ernaar om samen met alle seniorleden een gezellige, goed draaiende en winstgevende bar te realiseren in het nieuwe seizoen.

Tot slot willen wij de teams die het komende seizoen gaan deelnemen aan de competitie erop wijzen minstens 2 spelers af te vaardigen voor de barcommissie. De namen kunnen, voor zover dat dit nog niet is gebeurd, worden doorgegeven aan [email protected]

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Agenda

28-11 warming-up ZAALHOCKEY
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast