header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

WEDSTRIJDFORMULIEREN

Nieuws afbeelding 5-9-2011

Er zijn nieuwe wedstrijdformulieren voor het komende seizoen:

 

1. Uitreiking

 Op de navolgende data kunnen de coaches/aanvoerders  in het clubhuis Locatie Reeuwijk de nieuwe wedstrijdformulieren bij mij ophalen :

- woensdag 7 september 2011 tijdens de gecombineerde trainer/coachavond

- vrijdag 9 september 2011 vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur.

zaterdag 10 en zondag 11 september 2011 vanaf begin tot eind van de wedstrijden.( Locatie Reeuwijk )

- eventueel kunt U de formulieren op mijn huisadres vanaf woensdag ophalen, gaarne even bellen van te voren ( Wilgenoord 85, Bodegraven tel 0172 615225 )

 

2. Invullen en inleveren formulieren

U vult alleen een formulier in bij een thuiswedstrijd. Het formulier bestaat uit 3 kopieen, bij een thuiswedstrijd levert U kopie 1 en kopie 2 in, kopie 3 geeft U aan Uw tegenstander, bij een uitwedstrijd ont vangt U kopie 3.

Denkt U bij het invullen aan alle gegevens, ook dient het formulier te worden ondertekend door scheidsrechters en aanvoerders.

Tijdens het afgelopen seizoen heb ik moeten constateren dat sommige coaches bij een thuiswedstrijd  kopie 2 en bij uitwedstrijd kopie 3 achter hielden voor hun eigen administratie, dat is echt niet de bedoeling  U dient altijd de formulieren in te leveren.

Reglementair ben ik verplicht de formulieren een seizoen lang te archiveren, ik heb ze dus echt nodig. Inleveren kunt U op Locatie Reeuwijk in de doos en op Locatie Bodegraven in de trommel, beiden staan op de bar van de desbetreffende locatie.

 Mocht een uitwedstrijd laat gepland staan en is bij uw terugkomst het clubhuis reeds gesloten dan mag U het formulier ook de week daarop inleveren. In voorkomende gevallen dient u wel per mail voor zondagavond de uitslag aan mij door te geven ( [email protected]).

  

Jan Sipkes

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast