header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2011

Nieuws afbeelding 21-11-2011

Beste Leden,

 

De feestdagen komen in zicht en het seizoen nadert de winterstop. Dat wil echter niet zeggen dat HCRB stil ligt tot maart. Wij wijzen jullie graag op de volgende activiteiten en onderwerpen die van belang zijn voor jullie en het reilen en zeilen van HCRB.

 

 

De zaalhockeycompetitie:

 

Deze competitie start voor alle jeugdelftallen(A t/m D), E-achttallen en seniorenteams (heren 1 en dames 1) in het weekend van 9 en 10 december en loopt tot de voorjaarsvakantie. Op 30 november is er een speciale coachavond gewijd aan deze snelle hockeyvorm, dus coaches reserveer deze avond in je agenda, uiteraard zijn belangstellenden ook van harte welkom.

 

De E.C. zal er voor zorgen dat er voorzieningen zijn om in deze periode op het buitenveld de zaalomstandigheden te simuleren, zodat er gericht getraind kan worden. Houd daarom goed de website in de gaten wanneer deze trainingen gegeven worden.

 

 

ALV

 

Dinsdag 22 november om 20.30h in het Clubhuis (locatie Reeuwijk) vindt de Algemene Leven Vergadering plaats. Het bestuur stelt jullie komst zeer op prijs. Agenda en stukken zijn inmiddels verspreid en staan op de website. 

 

 

De nieuwjaarsreceptie:

 

Op 8 januari 2012 zijn alle leden van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie locatie Reeuwijk. Van 16.00h tot en met 17.30h kan samen met het bestuur het glas geheven worden op en goed en gezond 2012 voor HCRB, leden en hun gezin.

 

Nieuw kassasysteem en Volvo Hooftman

 

De afgelopen maanden is de gang van zaken rond de barbezetting sterk verbeterd waarvoor hulde aan de barcommissie en iedereen die hierbij betrokken is.

Een ding ontbreekt nog om alles echt te professionaliseren: een goed kassa systeem. Het bestuur heeft besloten dit aan te schaffen en wijst daarbij tevens op het volgende: met Volvo heeft HCRB een contract afgesloten waarbij de aanschaf van een nieuwe Volvo door één van de leden of ouders van jeugdleden HCRB 1000 euro oplevert (via Volvo NL, dus dit gaat niet ten koste van eventuele korting). Wanneer twee leden een nieuwe bolide aanschaffen kan hiermee het nieuwe kassasysteem gefinancierd worden. Dus degenen die zich door de recessie niet willen laten tegenhouden, kunnen ook op deze manier HCRB van dienst zijn.

 

 

Vrijwilligers:

 

Ook in 2012 blijft de behoefte aan de inzet van vrijwilligers groot. Is een van jouw goede voornemens om je voor HCRB in te zetten, meld je dan bij het bestuur. Ook bij de nieuwjaarsreceptie is hiertoe gelegenheid.

 

 

Vrijwilligersdiner:

 

Dit jaarlijkse terugkerende evenement, elk jaar weer een avond waarover lang wordt nagepraat, staat gepland voor 3 maart 2012. Ben je vrijwilliger noteer deze datum dan in je agenda, alleen om hierbij te zijn zou je je al willen/moeten melden als vrijwilliger.

 

 

Contact:

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief dan willen we dat graag weten. Stuur s.v.p. een mail naar: [email protected]

Verder vragen wij je regelmatig de website te raadplegen, hierop vind je altijd de laatste informatie

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur HCRB

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
18-10 Herfstkamp
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast