header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2012

Nieuws afbeelding 28-12-2011

 

Beste leden, jeugdleden en ouders van jeugdleden

 

 
Hierbij de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Het bestuur wenst alle leden en hun familie fijne feestdagen, een goede afsluiting van 2011 en de allerbeste wensen voor 2012.

 
Vrijwilligersbeleid

Tijdens de Algemene Leden Vergadering is het vrijwilligersbeleid van HCRB gepresenteerd en met unanieme stemmen aangenomen en opgenomen in het huishoudelijk reglement.

De beleidsnota is al verstuurd met de vergaderstukken en voor de goede orde nogmaals toegevoegd aan deze nieuwsbrief.

Tijdens de discussie in de vergadering werd duidelijk dat het onderwerp in onze vereniging zeer leeft en daarom besteden we hier in deze nieuwsbrief extra aandacht aan.

We hebben al vaker benadrukt dat je vrijwillig lid wordt van HCRB maar dat dit lidmaatschap wel verplichtingen met zich meebrengt. Een aantal ouders en leden meldt zich spontaan aan voor commissies en/of bestuurstaken. Zij doen dit belangeloos voor de vereniging en daar kan HCRB alleen maar zeer trots op zijn.

Daarnaast zijn er wekelijks verplichtingen voor het draaien van bardiensten en het arbitreren van wedstrijden. Wanneer deze diensten niet ingevuld worden, zijn elftallen, coaches, individuele leden of ouders en daarmee dus heel HCRB de dupe. Dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn.

Als bestuur hebben we de verantwoordelijkheid om bij de club alles in goede banen te leiden en daarnaast, wanneer dat nodig is, het sanctiebeleid uit te voeren. Met opname van het beleid in het huishoudelijk reglement geldt dit beleid dan ook voor de gehele club (zie bijlage).
 

Verzoek tot het verzetten van wedstrijden

Een enkele keer ontvangen we (de wedstrijdsecretaris) het verzoek een wedstrijd te verzetten. Vanwege barplanning, scheidsrechterindeling en veldbezetting zullen we deze verzoeken niet honoreren.

De wedstrijden zijn ruim van tevoren bekend en gevraagd wordt hier rekening mee te houden.

Alleen in zwaarwegende gevallen kan een uitzondering gemaakt worden, de wedstrijdsecretaris beoordeelt of er sprake is van een dergelijke uitzondering (zoals bijvoorbeeld een ongeval of overlijden).

 

Voortgang nieuw kassasysteem en Volvo Hooftman

Sinds de vorige nieuwsbrief zijn hier vorderingen gemaakt. Het kassasysteem is inmiddels besteld en twee leden hebben zowaar een nieuwe Volvo aangeschaft: kortom 2000 euro heeft dit al opgeleverd voor HCRB. Nog een Volvo te gaan en we hebben de investering "terugverdiend”.

 

Vrijwilligersdiner:

Dit jaarlijkse terugkerende evenement, dat elk jaar weer een avond is waarover lang wordt nagepraat, staat gepland voor 3 maart 2012. Ben je vrijwilliger, noteer deze datum dan in je agenda. Alleen voor dit evenement zou je je al willen/moeten melden als vrijwilliger!

 

De nieuwjaarsreceptie:

Op 8 januari 2012 zijn alle leden van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie locatie Reeuwijk. Van 16.00h tot en met 17.30h kan samen met het bestuur het glas geheven worden op een goed en gezond 2012 voor HCRB, leden en hun gezin.
 

Contact:

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief dan willen we dat graag weten. Stuur s.v.p. een mail naar: [email protected]

Verder vragen wij je regelmatig de website te raadplegen, hierop vind je altijd de laatste informatie.
 
 

 

 

Met vriendelijke groet,
 

 

Bestuur HCRB

 

 

 

 

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast