header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

INTRODUCTIE SPONSORPORTAAL

Nieuws afbeelding 31-3-2012
Op 5 april a.s. zal de introductie van een nieuw medium, SponsorPortaal, binnen de al bestaande sponsormogelijkheden plaatsvinden. De website zal daartoe aangepast worden.
In het SponsorPortaal krijgen onze sponsors de mogelijkheid om hun bedrijf optimaal te presenteren. Men krijgt alle ruimte om te vertellen wie men is, wat het product of dienst is en wat hen uniek maakt.
 
Tot nu toe bestond de digitale exposure mogelijk uit het enkel tonen van het bedrijfslogo, waar enkelen van gebruik maken.
Nu wordt dat anders. Vanaf 5 april a.s. kan men zelf, op elk gewenst moment de boodschap aanpassen. In plaats van het logo kan men een product aanbieden, of een vacature tonen. Wat sponsoren maar willen.
 
Een makelaar toont bijvoorbeeld een nieuw in de verkoop genomen woning, een dealer een nieuwe auto, een sportleverancier nieuwe zaalhockeysticks, een wijnhandel de aanbieding van de week of een uitzendbureau een interessante vacature.
 
De kans dat sponsors zo concreet omzet halen uit sponsoring is daardoor vele malen groter. De voordelen van digitaal adverteren zijn legio, maar de belangrijkste is misschien dat men concrete, meetbare resultaten krijgt! Niet alleen het aantal keer dat men in beeld is geweest (pageviews), maar ook het aantal clicks en zelfs het aantal leads of concrete verkopen. Het SponsorPortaal biedt nl. een webwinkelmogelijkheid, ook als u zelf geen webwinkel hebt!
 
Wij hebben alle thans ruim 50 sponsoren uitgenodigd voor deze sponsorbijeenkomst op donderdag 5 april a.s. De bijeenkomst start om 20.30 uur en vindt plaats in onze locatie Reeuwijk aan de Reeuwijkse Houtwal 1 te Reeuwijk.
 
Ook leden (of ouders van leden), die overwegen de club te ondersteunen middels sponsoring, zijn op deze avond van harte welkom.
 
 
De sponsorcommissie

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
18-10 Herfstkamp
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast