header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten

MARGRIET LENTE TOERNOOI

Nieuws afbeelding 16-4-2012

Margriet Lente Toernooi 2012


Ties had het aantal aanwezige kinderen goed geraden en verdiende daarmee een gloednieuwe hockeystick: 106 kinderen deden afgelopen woensdag middag mee met het Margriet Lente Toernooi. Fanatiek maar sportief speelden de jongste leden van HCRB, plus gasten, in gelegenheidsteams, vijf wedstrijden tussen de regenbuien door. 


Gijs van ‘Bovelander en Bovelander’, die een hockeykamp gaaT organiseren in de herfstvakantie, was aanwezig met de zogenaamde ‘sleeppush-tafel’, waar de kinderen in de pauze deze nieuwe push konden oefenen. 

Aan het einde van deze geslaagde middag reikte kinder (hockey-) boeken schrijver Gerard van Gemert ook een hockeystick uit aan prijswinnaar Huub. Die had geraden hoeveel hockeyballen er in de bak zaten. 

Jip, geblesseerd tijdens de laatste hockeywedstrijd, was de mascotte van de dag en ging met een ingelaste prijs naar huis. De sportiviteitsprijs, dit jaar uitgereikt door Piet van Kersbergen, ging naar de "Vliegende Hockeysticks”.
De grote beker voor het team met de meeste punten ging bij de kabouters-hummels en F-spelers naar de "Happy Smileys”. 

Het beste MLT- E-team was "de Super Pythons”. 


Mede dankzij een heleboel ouders, oppassen, jeugdleden die kwamen fluiten, de barcommissie en de jongste jeugd commissie was deze middag een groot succes.


    

    

    
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast