header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

OLYMPISCH VOLVO HOOFTMAN HCRB FAMILIE HOCKEYTOERNOOI

Nieuws afbeelding 21-9-2012

De Olympische Spelen zijn voorbij, maar op deze zonnige zondag, waren ze bij onze club nog in volle gang....het hockeyseizoen werd afgetrapt met het Olympisch Volvo Hooftman Family Hockey Toernooi!

Totaal waren er 24 teams en via de speciale facebook pagina was precies zichtbaar welk land zich had ingeschreven. De team namen varieerden van Vaticaanstad, Disneyland tot Eppenland en de Brazilian Babes.

Met dank aan de taartenwedstrijd kon de dag van dit sportieve evenement beginnen met koffie en een stuk overheerlijke en vaak prachtige taart. Na het startschot om 11.00 uur, werden de velden gesierd met tropische rokjes, stoere Griekse strijders, Jamaicanen en Monegasken.

Tussendoor zorgde Bovelander & Bovelander voor een sportief spelletje knotsenhockey, de heren van Volvo informeerden ons over de laatste nieuwtjes op autogebied en bij een stand van Twin Sport kon je terecht voor aanvullingen of vervangingen van je hockeytenue.

Verder waren er o.a. springkussens, overheerlijke lunchbroodjes, werden er gezonde versnaperingen uitgedeeld, goede muziek van dj Koen, Tim was aanwezig met popcorn voor de kleinere (maar soms ook grotere) teamleden en werd de gehele middag gezellig, enthousiast en informatief aan elkaar gepraat door Marco.

Rond 17.00 uur waren ook de laatste wedstrijden afgerond en werd met spanning op de uitslag gewacht. Team Jamaica sleepte de hoofdprijs, een prachtige wisselbeker en een mooi Volvo prijzenpakket, in de wacht! Naast de hoofdprijs werden er nog tal van prijzen uitgereikt, o.a. de mooiste taart (Team Holland), de meest originele outfit (team Griekenland), de sportiviteitsprijs van Bovelander & Bovelander (Team Vaticaanstad) en nog veel meer.

De gezelligheid ging hierna nog even door met een heerlijke bbq, waarbij de positieve reacties op het eten bijzonder goed vielen!

De organisatie dankt alle sportieve deelnemers en zeker ook alle sponsoren, die ervoor hebben gezorgd dat dit een fantastisch evenement is geworden!

Foto's kun je bekijken via deze link. Op facebook kun ook foto's bekijken van anderen die die dag foto's hebben gemaakt.


Heleen Roodenburg, Marlies Leyte, Leontien Angenent, Nicolette Brink, Linda van Oosterhout en Evelien Hillebrand

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
18-10 Herfstkamp
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast