header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten

WINTERSLUITING EN SEIZOENSPLANNING

Nieuws afbeelding 7-12-2012
Schema
Voor het complete schema, kunt u de bijlage openen bij dit bericht. Hierin staat aangegeven wanneer de Midwinter, Zaal en 3e periode veld wedstrijden plaats vinden.

Wintersluiting
Vanaf vrijdag 7 december is het winter trainingsschema actief.

Vrijdag avond 7 december is de laatste activiteit op de club. Daarna gaat de COMPETITIE winterstop in en gaan de meeste teams de zaal in of de MidWinterCompetitie. Reden dan ook om de reguliere trainingen tijdens de winterstop stil te leggen. Locatie Bodegraven gaat geheel dicht en het is NIET mogelijk daar te trainen. Op de locatie Reeuwijk zullen op veld 1CD balken liggen voor zaalhockey trainingen. Op veld 2 kan getraind worden. Het reguliere trainingsschema komt te vervallen en wordt vervangen door het winterschema. Hoewel niet iedereen gereageerd heeft met een trainingsaanvraag, hebben we geprobeerd zo veel mogelijk het reguliere schema aan te houden met de gebruikelijke tijden, dan is de trainer ook beschikbaar. Mochten er nog teams wensen hebben of gedurende de winter niet doortrainen, gelieve dit te melden aan: [email protected]

Zaalcompetitie
Voor de totale jeugd en E8-tallen is er een zaalcompetitie. Deze staat op de website en in de Standenmotor van de KNHB. Er zijn 8 weekeinden ingepland voor deze zaalwedstrijden, met zaterdag 8 december als eerste speeldag. De zaalcompetitie eindigt in het weekend van 9/10 februari 2013.

Midwintercompetitie (mwc)
Voor de F-jeugd en E6-tallen is er een midwintercompetitie, zij gaan immers niet de zaal in. Er zijn 5 weekeinden ingepland voor deze wedstrijden, met zaterdag 12 januari als eerste speeldag. De MWCompetitie eindigt op zaterdag 9 februari 2013.

Carnavalsvakantie
De carnavalsvakantie in deze regio is van zaterdag 16 februari tot en met zondag 24 februari. Er zijn dan geen wedstrijden.

Competitiestart
Het weekend van 2 en 3 maart begint de competitie met een reserve weekend. Vooralsnog zijn er geen wedstridjen ingepland. Het zal dan mogelijk zijn oefenwedstrijden te houden. Vanaf zaterdag 8 maart begint de competitie met het derde en laatste gedeelte.

Dus algehele wintersluiting vanaf vrijdag 7 december 2012 tot en met zondag 24 februari 2013. Maandag 25 februari zullen alle trainingen weer starten en vanaf 8 maart de wedstrijden.


Bijlage
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast