header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

VRIJWILLIGERSDINER

Nieuws afbeelding 7-3-2013


Ieder jaar bedankt het bestuur van HCRB alle trainers, coaches, commissieleden, barsupervisors en andere vrijwilligers voor hun inzet voor de hockeyclub. Dit jaar was de opzet van het vrijwilligersdiner anders dan voorheen.
Een walking-dinner was aangekondigd, maar de exacte invulling van de avond bleef een goed bewaard geheim. Velen waren dan ook verrast toen ze verwelkomd werden door twee charmante gastvrouwen in stijlvolle outfits.
Alle dames werden door de voorzitter voorzien van een zwarte boa. En zo transformeerde het clubhuis zich tot een ware "Club HCRB" met DJ en dansvloer. Met een woord van dank en waardering voor ieders bijdrage aan onze club, werd het diner geopend.
Het eerste voorgerecht, gesponsord door De Burgemeester uit Linschoten, stond inmiddels klaar om uitgeserveerd te worden. Het tweede voorgerecht was afkomstig van restaurant De Florijn uit Nieuwerbrug. Het Kookstation uit Bodegraven volgde met het hoofdgerecht en het diner werd afgesloten met twee desserts van Más Mik Catering uit Montfoort.
Voor het bestuur was het hard werken om alle culinaire kunstwerken in een strak schema uit te serveren aan de ruim 100 gasten. Bijgestaan door de twee bekoorlijke dames is iedereen ruim van spijs en dranken voorzien.
De DJ mixte de loungemuziek tot een fijne dancebeat met een volle dansvloer als gevolg.
De sponsorende restaurants en cateraars presenteerden zich nog eenmaal in het presentje dat bij vertrek klaar stond voor de gasten. Voor de organisatie van dit geslaagde vrijwilligersdiner worden onze Commissaris Bar en evenementen, Linda van Oosterhout en inkoper Cleo van Amelsfoort bijzonder bedankt.
En uiteraard gaat heel veel dank uit naar de sponsorende restaurants en cateraars voor hun inzet en enthousiasme. Hun bijdrage zal bij veel HCRB'ers naar meer smaken! Foto's van het vrijwilligersdiner zijn via Facebook te bekijken. Hier is geen account voor nodig. Klik op de link.

Agenda

28-11 warming-up ZAALHOCKEY
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast