header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Trimhockey

SCHEIDSRECHTERSINDELING JEUGDELFTALLEN

Nieuws afbeelding 8-3-2013
Indeling
De scheidsrechterscommissie heeft zich de afgelopen weken gebogen over de indeling van de scheidsrechters van de wedstrijden van de Jeugdelftallen en heeft deze voor de rest van het seizoen ingevuld. Deze indeling zal de komende dagen aan u ge-emaild worden, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. De cursisten van de A en B jeugd van de scheidsrechterscursus zijn in deze indeling meegenomen.

Let dus goed op de data waarop u bent opgesteld. De maandag voorafgaand aan het speelweekend zal per mail een herinnering worden gezonden. 

Regels
Indien iemand op een bepaalde datum verhinderd is, dient hij zelf voor vervanging zorg te dragen. Het is voor de scheidsrechterscommissie niet meer mogelijk om voor vervanging zorg te dragen. Het blijft dus de verantwoordelijkheid van de opgestelde scheidsrechter.
Indien je voor vervanging hebt zorg gedragen dient u dit te melden aan de coach(es) van het desbetreffende team en aan de scheidsrechtercommissaris, in verband met het Digitale Wedstrijdformulier.

Digitaal wedstrijdformulier
Alle wedstrijden van de Jeugdelftallen zullen digitaal worden verwerkt. Als scheidsrechters ontvangt U donderdag voorafgaand aan de zaterdag een mail met je lid en/of kaartnummer, waarmee je kan inloggen (www.hcrb.nl/formulier). Zaterdagochtend ontvangt u een herinnering per SMS. 
Zorg dat je e-mail adres en 06 nummer goed in ons computersysteem staat. De bij het inloggen behorende verificatiecode ontvangt u via de coach van het team, welke wedstrijd u net heeft gefloten. Vul het formulier direct na de wedstrijd in, beide scheidsrechters dienen het digitaal wedstrijdformulier in te vullen. 

Sanctie
Indien je zonder enige mededeling wegblijft voor uw wedstrijd, zal een sanctie worden opgelegd: voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van je team ben je geschorst.
Coaches worden verzocht het niet opkomen van een scheidsrechter bij hun wedstrijd te melden aan de scheidsrechtercommissaris.

Jan Sipkes

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast