header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training en Techniek

BOVELANDER HOCKEYDAGEN - Bezoek Laurence Docherty

Nieuws afbeelding 13-10-2013
Van 21 t/m 23 oktober a.s. vinden er het Bovelander Mini hockeykamp & de Bovelander Tophockeydagen op onze club plaats.  Er zijn nog een aantal plekken vrij dus geef je vandaag nog op.

Niemand minder dan Laurence Docherty, speler van SV Kampong Heren 1 en het Nederlands Elftal, komt op woensdag 23 oktober van 10.00 t/m 12.30 uur langs. Laurence is geboren in Edinburgh en was eerst international voor Schotland. In 2006 werd hij Nederlander en mocht hij ook speler van het Nederlandse team. Inmiddels is hij een evenaren international en heeft hij 78 caps op zijn naam staan voor Nederland. Hij wist 9 keer te scoren. Laurence werkt in de jeugdopleiding van Kampong en is in zijn vrije tijd DJ. Hij zal aan alle kinderen gedurende een 2,5 uur durende masterclass de geheimen van het Internationale tophockey leren.

Het Mini hockeykamp (7 t/m 10 jaar)
 

Dit is het hockeykamp voor de jongste hockeygekken van 7 t/m 10 jaar. Op dit driedaagse kamp slaap je lekker thuis. En lol maken? Dat doe je op de club. Samen met je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes begin je de dag met een leuke warming up. Dan ga je aan de slag met bal en stick. Met leuke en bijzondere oefeningen leer je stoppen, slaan, liften, flatsen en nog veel meer. Ook leren de trainers je allemaal leuke foefjes en trucjes om thuis mee te showen. 


`s Middags is er naast hockey en een gaaf hockeytoernooi ook tijd voor echte kampspelletjes. De B&B Mini Staf heeft van alles voor je bedacht, zoals, een quiz, een gevangenisspel en levend ganzebord, maar ook is er een springkussen en de opblaasboarding voor het arena voetbal of om in te knotshockeyen. 


Tophockeydagen (10 t/m 13 jaar) 

Dit zijn de drie leukste dagen van de vakantie voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. In drie dagen ben je met een groep zeer fanatieke hockeyers bezig met hockey, hockey en nog eens hockey! Per dag zijn er 3 trainingen met een speciaal thema. Scoren, passen, strafcorners, verdedigen, alles komt voorbij. 


Omdat een tophockeyer ook voldoende rust moet hebben slaap je bij beide kampen thuis. Het programma van beide kampen start elke ochtend om 09:00 uur en om 17:30 uur zijn we klaar. De kosten van een Mini hockeykamp en de Tophockeydagen bedragen €165,- (inclusief lunch, B&B shirt, B&B Bidon, tussendoortjes en limonade)


Voor een impressie van de afgelopen herfst op HCRB: 

www.bovelander.nl/hockeykampen/fotos


En om je in te schrijven ga je naar 

www.bovelander.nl/hockeykampen

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast