header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training en Techniek

Smurfen nieuws

31-10-2009 Smurfige Smurfen,
 
Wat kunnen jullie lekker smurfen! En trouwens, ook hockeyen.
Toen ik vanmorgen opstond was ik het even vergeten: "Er is vandaag iets leuks, maar wat ook al weer?" Toen ik opstond en over mijn stick en schoenen struikelde wist ik het meteen weer...SMURFENHOCKEY!!!
We hadden geluk, het was prachtig sportweer. Eerst nog een beetje koud, maar jullie zijn slim en bedachten dus dat we maar moesten gaan rennen. Eerst een bevries-spelletje, maar dat was natuurlijk ook weer behoorlijk koud. Bovendien botsten Peter en Kiki D. tegen elkaar, dus toen zijn we maar lekker tikkertje gaan doen. En andere leuke spelletjes.
Poeh he, daar kreeg ik het echt warm van! En jullie ook, want al snel kwam het verzoek om pauze. Of was dat soms omdat er een verrassing zou zijn - Maurik was niet te foppen en smurfde het al:"snoep" - aan het eind van de training????
Het werd nog even ingewikkeld toen we de stick op een goede manier vast moesten houden, maar met elkaar vonden we daar ook al weer een oplossing voor:
Je linkerhand gaat boven aan.
Rechts mag naar het midden gaan.
Armen lekker wat naar voren,
als je je navel er niet uit wilt boren.
Knieen gebogen en een beetje bukken.
Dan zal het zeker weten lukken!
 
De nieuwe knappe sportsmurfen verfijnden de aangeleerde techniek door tegen de zij-schotten aan te slaan om vervolgens vet van Smurfin (ik dus) te winnen.
Tja, ook dat hoort erbij. Dus: gefeliciteerd Smurfen...maar pas op: volgende week maak ik jullie in!
Aan het eind van de superleuke eerste training verzamelden we in het doel. Op mijn vraag of jullie de training leuk vonden antwoordde Wessel bevestigend en vroeg of we dan nu gingen hockeyen.
Maar nee; eerst even met elkaar opruimen en daarna snel naar de kantine voor....SMURFENTAART!!
Alle zieke Smurfjes: beterschap en hopenlijk tot volgende week (7/11), 09.15.
 
Peggy

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast