header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HULDIGING VAN LEDEN

Nieuws afbeelding 11-6-2013
Op de Algemene ledenvergadering op dinsdag 4 juni jl. heeft het bestuur 5 personen etc. in het zonnetje kunnen zetten. Deels prijzen uit het verleden en deels nieuwe prijzen werden overhandigd. Het is de bedoeling dat deze wisselprijzen, bij voorkeur aan het einde van het seizoen en bij voorkeur op de ALV jaarlijks gaan worden uitgereikt.
 
De Wim Renssen beker, een algemene prijs voor "de vrijwilliger van het jaar”, zonder direct uit te maken van een commissie, genoemd naar mede-oprichter van de Hockey Club Reeuwijk, Wim Renssen, een ook door hem ter beschikking gesteld werd overhandigd aan Paul de Rijk.


De Jan Sipkes trofee, een prijs voor een veelbelovend jeugdlid, dat zich afgelopen seizoen zeer verdienstelijke heeft gemaakt als scheidsrechter, werd op voordracht van Jan Sipkes, toegekend aan Alex Greweldinger. 


De prijs voor een groep vrijwilligers of een commissie, die afgelopen seizoen op een fantastische wijze een evenement heeft georganiseerd dan wel een elftal dat zich afgelopen seizoen opmerkelijk heeft ontwikkeld of teamgeest heeft getoond of bovengemelde prestaties heeft verricht, De Olmen/ Kersbokaal, kwam in handen van de Organisatie van het Volvo Hooftman Familietoernooi 2012.
De overhandiging zal plaatsvinden op 1 september a.s. bij de start van de nieuwe competitie. 

De Van den Wall Bake Plaquette, de prijs voor een familie (generatietrofee), ooit bedacht door Gijs en Uus van den Wall Bake, werd in ere hersteld en kwam in handen van de familie Greweldinger. 


Tenslotte werd Martijn van Driel de Paulien Bak-Schoo prijs toegekend, een prijs voor een trainer/coach, die de saamhorigheid van een team bovengemiddeld heeft versterkt.

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast