header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

SLEUTELS EN KEEPERSMATERIAAL INLEVEREN

Nieuws afbeelding 24-6-2013
Keepersmateriaal
Aan het einde van het seizoen wordt het keepersmateriaal ingenomen van alle juniorenteams. Op 2 data kan het keepersmateriaal worden ingeleverd, dit zijn:
8 juni, 10-14 uur 
29 juni, 9-13 uur 
De inname vind plaats op de locatie Reeuwijk door André Poppelier. 
Binnenkort ontvangen de coaches van de Commissie Beheer via e-mail een kopie van het uitgifteformulier. Aan de hand van dit formulier wordt de inname gedaan. Materiaal dat niet meer aanwezig is zal door het team dienen te worden vergoed.
 
LET OP!! Ben je KEEPER ?? Keepers die hun keepersmateriaal ook in het nieuwe seizoen willen gebruiken kunnen dat aangeven via een mail aan [email protected] 
Zet hierin je naam, het team waar je nu keeper van bent, en het team waar je voor het nieuwe seizoen bent ingedeeld en verstuur deze voor 8 juni.

Sleutels
Aan het einde van het seizoen worden de sleutels van de trainers ingenomen. De sleutels kunnen worden ingeleverd op:
8 juni, 10-14 uur 
29 juni, 9-13 uur 
De inname wordt gedaan op de locatie Reeuwijk door André Poppelier. Trainers die in het komende seizoen eveneens training geven en de sleutel willen behouden wordt gevraagd dat voor 8 juni aan te geven via een mail aan [email protected] 
 
Nb.: overige sleutelhouders zoals supervisor, bestuursleden, jeugdbestuur en barcommissieleden krijgen een individuele oproep indien er geen reden meer is een sleutel te bezitten. 


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast