header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

VACATURES

Nieuws afbeelding 26-6-2013

Onze vereniging draait dankzij de hulp van vele vrijwilligers. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat alle evenementen, teams en ondersteunende diensten optimaal draaien. Daar hebben we veel hulp bij nodig! 
 
Jongste Jeugd Coaches: Wilt u het komende seizoen uw kind helpen om alles binnen het eigen team soepel te laten verlopen? Geef u dan op als coach via [email protected]. Hockey ervaring of kennis is niet noodzakelijk! 
 
Jongste Jeugd Evenementen: Gedurende het seizoen organiseren we vele evenementen. Tijdens deze evenementen worden allerlei hand en spandiensten geleverd. Heeft u geen tijd om het gehele seizoen te helpen, maar wilt u wel bij een evenement helpen? U bent van harte welkom via [email protected]. Ook hier is Hockey kennis niet noodzakelijk. 
 
Jongenslijn Jeugd:
We zijn op zoek naar iemand die de Jongenslijn van de Jeugd wil vertegenwoordigen. Heb je interesse of wil je meer weten, neem even contact op met de Commissie Hockey.[email protected]
 
Vertegenwoordiger senioren:
Voor de senioren zijn we op zoek naar iemand die deze lijn wil vertegenwoordigen. Heb je interesse of wil je meer weten, neem even contact op met de Commissie Hockey. [email protected]
 
Wedstrijdsecretariaat:
We zijn op zoek naar een aantal personen die zich willen bekommeren met het wedstrijdsecretariaat zowel op de zaterdag als op de zondag. 
Heb je interesse of wil je meer weten, neem even contact op met de Commissie Hockey, [email protected]


Agenda

Nog geen agenda punten.
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 17 april 2021
Tijd T/U Team Tegen team
12:00 Thuis Meisjes A1 !Oefenwedstrijd HCRB MB1
12:00 Thuis Meisjes B1 !Oefenwedstrijd HCRB MA1