header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten

WINTERTRAINING

Nieuws afbeelding 4-12-2013 In de eerste week van december 2013 worden de balken op het veld gelegd, zodat we die vanaf vrijdag 6 december kunnen gebruiken voor zaaltrainingen. Reden dan ook om de reguliere trainingen tijdens de winterstop stil te leggen. Locatie Bodegraven gaat geheel dicht en het is NIET mogelijk daar te trainen.

Vanaf maandag 9 december gaan we over op de wintertrainingen. Dat betekent 1 keer per week trainen in Reeuwijk, voor zaalteams zo veel mogelijk op veld 1 (met balken) en voor niet zaalteams op veld 2. Dit winterschema staat reeds op de website. Om de planning eenvoudig te houden is het de bedoeling dat de teams zich zo veel als mogelijk houden aan de huidige dagen en tijden, dan is de trainer ook beschikbaar (er is hoofdzakelijk per team 1 training weggevallen in het winterschema).
Staat een team nog niet ingedeeld om te trainen en is er wel behoefte om te trainen, overleg dan met de huidige trainer en met Training & Techniek voor een dag, tijd en veld. 

Afgelasten van de velden in verband met sneeuw of ijs vindt centraal plaats, indien mogelijk, voor 15.00 uur die dag. Hou hiervoor de website in de gaten. Gelasten de coaches of de trainers de trainingen zelf af (te koud of te weinig opkomst), dan gaarne bericht naar Elmarie en Training & Techniek.
 
Maandag 24 februari zullen alle reguliere trainingen weer starten.

Let op: van vrijdag 20 december 2013 tot en met zondag 5 januari 2014 en van vrijdag 14 februari 2014 tot en met zondag 23 februari 2014 zijn er helemaal GEEN trainingen i.v.m. vakanties.

 

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast