header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Elftalcommissie

SELECTIEWEDSTRIJDEN 12 EN 15 MEI

Nieuws afbeelding 7-5-2014

Dit jaar willen we voor de nieuwe teamindelingen selectiewedstrijden houden. Dat is een heel proces en het schema voor maandag 12 mei of donderdag 15 mei staat hieronder.

 

Afgelopen maanden heeft de commissie de ingevulde STICK formulieren verzamelt. Met deze verkregen informatie heeft de commissie hockey de voorlopige selecties samengesteld. Daarin moeten nog worden meegenomen de twijfelgevallen, de mogelijke opzeggingen en/of nieuwe aanmeldingen. We willen wel benadrukken dat we geen hele grote verschuivingen verwachten, maar we willen iedereen de kans bieden zich in de kijker te spelen voor een ander team als de ambitie of motivatie daarvoor aanwezig is.

 

Op maandag 12 mei of donderdag 15 mei zullen er dus selectiewedstrijden plaatsvinden voor iedereen. De reguliere trainingen op die dagen (maandag en donderdag) komen te vervallen.

We roepen de hulp op van de trainers om de wedstrijden te begeleiden of te fluiten. En we roepen de coaches van de teams op om een team te coachen, zodat de selectie commissie de handen vrij heeft om te beoordelen.

De indeling van de spelers in de teams op die avonden is bijgevoegd in de Excel spreadsheet (Indelingen voor selectiewedstrijden.xlsx) LET OP: Het kan zijn dat je bent ingedeeld in een andere teambezetting i.v.m. jouw leeftijd voor het komend seizoen. Dat wil nog niets zeggen, maar geeft de selectie commissie de kans om leeftijdsgenoten met elkaar te kunnen vergelijken. We weten dat een aantal spelers andere (school) verplichtingen heeft, maar mocht je verhinderd zijn op dat tijdstip, geef het dan even door op onderstaand e-mail adres. (In de lijst rood gearceerd.)

maandag 12 mei

Veld 1

Veld 2

17.30

18.40

JD2, JE8-1 en JE8-2 (JD-teams)

18.45

19.55

MC3 en MC4 (MC-teams)

JC2 en JD1 (JC-teams)

20.00

21.30

MB1, MB3 en MB4 (MB-teams)

JB1 en JC1 (JB-teams)

donderdag 15 mei

Veld 1

Veld 2

17.30

18.40

ME8-1, ME8-2 en ME8-3 (MD-teams)

MD3, MD4 en mix (MD-teams)

18.45

19.55

MC1 en MC2 (MB-teams)

MD1 en MD2 (MC-teams)

20.00

21.30

MA1, MA2, MB2 en MB3 (MA-teams)

JA1 (JA-teams)

 

Opzet is dat de ingedeelde teams 2 * 30 minuten tegen elkaar spelen (uitgezonderd het drieluik: 3 * 20 min) met daartussen 5 minuten rust en een kleine bespreking. Wij verzoeken alle spelers en begeleiding minimaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn zodat zij met de coaches een opstelling kunnen bepalen, hesjes aantrekken, warmlopen, etc. Neem ook een flesje water mee voor in de rust. Er wordt gespeeld zonder keepers (containers in de goals) en zonder strafcorners (vrije slag 5 meter buiten de cirkel).

 

Na volgende week komt de Commissie Hockey in samenspraak met de selectie commissie tot een verantwoorde teamindeling. De spelers (en ouders) worden hierover door de coach ingelicht. De Commissie Hockey neemt de uiteindelijke beslissing. De teamsamenstelling worden eind mei als voorlopig gepubliceerd en aan iedereen bekend gemaakt.

Succes,

Commissie Hockey,

Bestuur HC Reeuwijk Bodegraven;

e-mail: [email protected]

Bijlage
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast