header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training en Techniek

ZOMERTRAINING AFGELAST

Nieuws afbeelding 3-6-2014

ZOMERTRAINING AFGELAST

Vanwege het verwachte animo om met dit mooie weer en na de (pinkster)vakantie nog te gaan trainen terwijl de competitie al "over” is zijn de zomertrainingen afgelast. Daarnaast kregen we het organisatorisch ook niet rond met begeleiding tijdens deze dagen. Wel willen we iedereen in de gelegenheid stellen om aanstaande vrijdag 6 juni nog even lekker naar de club te komen, een wedstrijdje te spelen en lekker een drankje en hapje tijdens de laatste HAP & TAP. En uiteraard kun je de wedstrijden van het WK-hockey kijken (19.45uur: heren Duitsland - Nederland)! Dus even lekker trainen en dan lekker eten en drinken. Het belooft erg mooi weer te worden op ons gezellige zomerterras.
 
Vanaf 18.05 uur tot 21.30 uur staat de BBQ aan. Het menu is broodje hamburger, frites en sla, voor slechts 5 euro te verkrijgen.
 
Wedstrijdjes vrijdag 6 juni (vrije inloop):

17:00-18.00 uur: F teams, E6 en E8 teams.

18.00-19.30 uur: D-leeftijd en C-leeftijd

19.30-21.00 uur: B-leeftijd en A-leeftijd
 
Dus woensdag 4 juni GEEN zomertraining voor de JJ, maar vrijdag 6 juni allemaal van harte welkom op de laatste HAP & TAP.
 
Woensdag 18 en 25 juni zijn er ook GEEN zomertrainingen. Vrijdag 20 en 27 juni kijken we nog of er teams (JA1, MA2, JD2, etc.) willen trainen op eigen gelegenheid met misschien een drankje aan de bar achteraf. Na (en in) de zomervakantie starten we drie weken voor de competitie op woensdag 20 en vrijdag 22 augustus met zomertrainingen met de nieuwe teams.
 
Tot vrijdag en anders prettige vakantie!
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast