header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training en Techniek

ZOMERTRAININGEN VAN 1 T/M 5 SEPTEMBER

Nieuws afbeelding 30-8-2014
In de eerste week van September (1 tot en met 5) zijn de scholen al wel begonnen, maar werken we nog met het rooster van de zomertrainingen. Zomertrainingen voor de Jongste Jeugd zijn op woensdag en voor de Jeugd op vrijdagavond.
 
 
Drie weken voor de competitie zullen we aanvangen met de zomer trainingen. Het hockeyseizoen is immers nog niet begonnen (pas 6 en 7 september) en er is nog schoolvakantie (tot en met 31 augustus), maar dan kunnen we toch even lekker rennen op het hockeyveld. Dit zijn trainingen voor de liefhebbers en hebben geen verplicht karakter. Eerst 3 kwartier wat lopen, fitness, oefeningen en spelletjes, daarna lekker partijtje. Wel is het raadzaam om met je volledige nieuwe team aanwezig te zijn, zodat de teamspirit omhoog gaat en je je nieuwe teamgenoten alvast leert kennen. Vanaf maandag 8 september starten we weer met het regulier trainingsschema zoals dat al op de website staat.
 
 

Voor teams en trainers die al wel willen beginnen met de reguliere training, faciliteert de club niets en is het dus geheel op eigen initiatief (van de trainer) en onder eigen verantwoording. HCRB kan niet garanderen dat er spelers, trainers, sleutels, etc. aanwezig zijn.

 

Er zijn zomertrainingen op twee velden op de locatie Reeuwijkse Hout.

 
 
Het schema ziet er als volgt uit:

Woensdag 3 september: Zomertrainingen Jongste Jeugd

17.00 - 18.15 uur: F teams.

17.45 - 19.00 uur: E6 en E8 teams.

Vrijdag 5 september: Zomertrainingen Jeugd

18.00-19.30 uur: D-leeftijd en C-leeftijd.

19.30-21.00 uur: B-leeftijd en A-leeftijd.

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast