header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwsbrief december 2009

20-12-2009

Nieuwsbrief HCR december 2009

 

Beste leden,

 

Inmiddels is het alweer de laatste maand van 2009. Het jaar 2010 dient zich al aan. Zoals het er nu naar uitziet zal dit jaar niet onopgemerkt aan Hockey Club Reeuwijk voorbij gaan.

 

Nieuwjaarsborrel:

 

Het bestuur nodigt alle leden uit om massaal naar de Nieuwjaarsborrel te komen. De Nieuwjaarsborrel vindt plaats op zondag 10 januari om 16.00h in het clubhuis. Het belooft een mooi jaar te worden

Het bestuur wenst verder alle leden en hun familie prettige feestdagen en een goede jaarwisseling.

 

ALV:

 

Enkele higlights

 

Joan Stam:

Joan werd tijdens de ALV Joan Stam tot lid van verdienste benoemd vanwege haar jarenlange inspanningen voor de HCR: o.a. ledenadministratie, bemanning JAWA-shop, scheidsrechter, coach etc.

Verder zijn naast de aftredende bestuursleden: Petra van der Pol, efltalcie;

Marcel Linssen, trainingscoördinator en Enneke Bruggink: wedstrijdsecretaris bedankt voor hun inzet voor HCR.

 

Samenwerking met Bodegraven en intentie tot fuseren

De vergadering ging akkoord met het vervolgtraject om de samenwerking met Mixed Hockeyclub Bodegraven verder vorm te geven. Het Bestuur zal daarom op korte termijn een intentieverklaring tekenen met Hockeyclub Bodegraven om de samenwerking om te zetten in een daadwerkelijk fusie van beide verenigingen met ingang van het seizoen 2010-11.

Alle aanwezige leden ondersteunden tijdens de ALV deze ingeslagen weg.

 

Financiën

Financieel hebben we ook een inhaalslag gemaakt met de automatische incasso. Inmiddels betaalt meer dan 65% van de leden op deze wijze. Dat komt de liquiditeit en de benodigde inspanningen van onze administratie zeer ten goede.

 

Bestuurssamenstelling:

André Poppelier is benoemd tot Commissaris Beheer en vervangt Carel Bak. De functie van Commissaris Hockey die door Anne-Mieke Vink en Gert van Manen vervuld werd, is overgenomen door Paul van der Zweep. Paul blijft daarnaast eindverantwoordelijk voor de scheidsrechterszaken.

 

Hockeyresultaten

 

Dames 2 herbstmeister in de vijfde klasse. Dames 1 staat momenteel op de derde plaats in de derde klasse. Een prestatie van formaat. Alles is hier dit seizoen nog mogelijk.

Midwintercompetitie

 

De wedstrijden van de midwintercompetitie voor de jeugd en de eerste elftallen staan op de site. De midwintercompetitie start in het weekend van 9 en 10 januari.

Zodra de wedstrijden van de interne midwintercompetitie (overige seniorelftallen) bekend zijn, worden deze toegevoegd.

Agenda

28-11 warming-up ZAALHOCKEY
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast