header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Beheer

BARDIENST BIJ HCRB

Nieuws afbeelding 18-9-2014

De bar bij HCRBstaat onder eigen beheer. Een van de voordelen is dat de opbrengsten ten goede komen aan de club, en dit heeft onder meer een positieve invloed op de hoogte van de contributie.


Het is daarom van belang dat alle leden, ouders, of verzorgers een bijdrage leveren aan de openstelling van de bar.


'De ouders van ....' worden aangewezen om bardienst te draaien en ontvangen daarover berichtvia e-mail. In het geval van verhindering kunnen de ouders binnen het eigen team vervanging regelen of vervanging aanvragen bij de zogenaamde Mobiele Eenheid op [email protected]. Dit zijn jeugdleden die bardiensten willen overnemen. Ze krijgen daarvoor een vergoeding van € 20 die door de verhinderde ouders moet worden voldaan.


Vrijstelling van bardienst wordt verleend aan de Bar Supervisors, en per team aan 1 Coach. Elk team wordt gevraagd om een mail te sturen naar [email protected]met de naam van de coach die de vrijstelling wenst. Is er geen mail ontvangen en heeft een team meerdere coaches, dan worden alle coaches ingepland.


Wij gaan er vanuit dat alle ouders/leden ook in het nieuwe seizoen hun bijdrage zullen leveren aan het draaien van bardiensten.


Voor het overige verwijzen wij u/jullie naar het barreglement op de website: http://www.hcrb.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=bar_barreglement&sub=8


Met vriendelijke groet,


Andre Poppelier, Commissaris Beheer
Cleo van Amelsfort, Voorzitter Bar
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast