header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten

BRAVO-SNUFFELEN IN DE ZON

Nieuws afbeelding 21-4-2015

Wat hadden de 44 kinderen die zich via het project BRAVO hadden ingeschreven voor de kennismakingstrainingen een geluk! Ze hebben op locatie Bodegraven drie prachtig zonnige trainingsdagen gehad. Afgelopen zaterdag, 18 april, stonden de kinderen ook nu al weer vroeg klaar in het lentezonnetje voor hun laatste BRAVO-training.

 

Gezien de hoeveelheid inschrijvingen hadden extra trainers opgetrommeld om alle kinderen de mogelijkheid te bieden de training zo goed mogelijk te ervaren. Gelukkig hadden we ook weer een aantal enthousiaste jeugdtrainers.

 

Alle kinderen hadden voorafgaand aan de eerste training de bitjes opgehaald, om ze thuis te happen en vormen. Tijdens de trainingen hebben de kinderen allerlei technieken geleerd om met de hockeystick uit te voeren. Veel kinderen bleken met veel enthousiasme snel behendig te worden in de basistechnieken van hockey.

 

Natuurlijk was er na afloop voor alle kinderen iets te drinken en wat lekkers, waarna de BRAVO-training van 2015 was afgerond. Zowel ouders als kinderen gingen tevreden naar huis.  Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast