header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten

LUSTRUM NIEUWSBRIEF

Nieuws afbeelding 16-5-2015


Nieuwsbrief Lustrumfeest 13 juni 2015

  

Programma: voor iedereen!

Op zaterdag 13 juni 2015 wordt er een groot feest georganiseerd voor alle leden en ouders van Hockey Club Reeuwijk Bodegraven. Er zijn veel activiteiten, met en zonder hockey.

Vanaf 13u gaat het feest van start met om 13.15u een feestelijke opening. De eerste clinics en het Fun Court starten om 13.30u.

Om 15u ontvangt het bestuur enkele genodigden (sponsoren, oud-bestuursleden, ere-leden, wethouder en besturen van omliggende clubs).

Om 16u worden de kampioenen van dit seizoen gehuldigd.

De hele middag is er een FoodCourt met verschillende eettentjes en muziek.


Bovelander&Bovelander verzorgt verschillende clinics  en er zijn hockey-internationals aanwezig voor handtekeningen en een meet&greet.Op Veld 2 is tot 18u een Fun Court ingericht met onder andere een stormbaan, diverse kermisspelletjes, en stierrijden; voor alle leeftijden genoeg te beleven!

Oud-leden van de beide fusieclubs Mixed Hockey Club Bodegraven en Hockey Club Reeuwijk zijn gedurende de middag en avond welkom.

De seniorenteams (Heren1, Dames1, en Veteranen/Veterinnen) zijn uitgenodigd om tussen 18u en 19u op Veld1 (2xhalf veld) een ander team uit te dagen. Deze Challenge kunnen ze aangaan met bijvoorbeeld een oud-leden-Heren1, of met een jeugdteam.

Vanaf 19u verzorgt de band Soul Society een spetterend optreden waarbij dansen gegarandeerd is. Voor de kids zijn er chill-hoeken en blijft er fun op de beide velden. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen en uiteraard ook onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Deelname aan de activiteiten is op eigen risico.

 

Een overzicht van het programma per leeftijdsgroep vind je op de website.

De feestelijke opening is om 13.15u en voor iedereen!


Geef je op voor de Challenge!

De Challenge tussen 18u en 19u wordt ingevuld door de Seniorenteams: Geef je team op en daag een ander uit! Er worden wedstrijden gespeeld van 20 minuten op een half veld. Deze Challenge kun je aangaan tegen bijvoorbeeld een oud-leden-Heren1, of tegen een jeugdteam (bijvoorbeeld Veteranen A tegen JA en Veterinnen A tegen een MB team).

Wees creatief en zorg met elkaar voor een uur geweldig hockeyvermaak. Een groter publiek ga je niet krijgen!  Seniorenteams kunnen zich met hun tegenstander opgeven via [email protected] . (Vol = Vol, we houden de volgorde van inschrijving aan).


Sponsorpakketten!

Deze geweldige dag kan niet plaatsvinden zonder de steun van sponsors. Opgeven als sponsor kan via [email protected]

 

Zonder jou geen Lustrum!

We hebben op zaterdag 13 juni 2015 een gevarieerd programma voor alle leden en ouders. Ieder kan zich deze middag en avond goed vermaken!

Mogen we er op rekenen dat je een uurtje komt helpen?

Opbouwen of bardiensten draaien mag ook. Maar we zijn ook op zoek naar mensen die even een uurtje willen meedraaien bij bijvoorbeeld de spelletjes op Veld 2 of bij de muntverkoop. Er komen lijsten te hangen in het clubhuis.

Daar kun je op aangeven dat jij beschikbaar bent.

Zo maken we het lustrumfeest van, voor en door ons allemaal.

Zit je in een Dames-, Heren-, A- B- of C- team? Ook jullie zijn welkom om te komen helpen!


 Meer informatie

Wil je meer weten over de invulling van deze dag? Heb je vragen of suggesties? Je kan contact opnemen met één van de leden van de LustrumCommissie. Zij zijn bereikbaar via het mailadres [email protected]

  


Geef op de Facebookpagina van HCRB aan of je naar dit geweldige evenement komt!

 

De Lustrumcommissie bestaat uit: Madelon Overeijnder, Jantine Jensma, Jenne van de Berg, Saskia Elberse, Richard Oerlemans, Ernst Greweldinger, Karel Mulder, Cleo van Amelsfort en Katleen Kraan


Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast