header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Elftalcommissie

VOORLOPIGE TEAMINDELING

Nieuws afbeelding 1-6-2015
VOORLOPIGE TEAMINDELING

Beste (jeugd) leden en ouders,

 
 
 
De Commissie Hockey heeft zich de afgelopen weken weer gebogen over de nieuwe teamindeling voor het seizoen 2015-2016. Altijd weer een lastige klus omdat wij niet aan iedereen zijn wensen kunnen voldoen. Voor een aantal teams verandert er weinig, voor andere teams hebben wij selectiecriteria als aantal, leeftijd, hockeytechnische kwaliteiten, sociale aspecten en motivatie (zie ook het Hockey Technisch Beleidsplan) moeten toepassen, waardoor er een enkele verschuivingen hebben plaatsgevonden. De gehouden selectiewedstrijden (voor sommige categorieën) hebben daarbij dat inzicht vaak bevestigd.
 
TEAMINDELING JONGENS:
 
De voorlopig teamindelingen in de jongenslijn voor het seizoen 2015-2016 zijn inmiddels besproken met de coaches en de voorlopige teamindeling wordt deze week (1 juni - 8 juni) bekend gemaakt via een persoonlijke e-mail, aangezien we de teamindeling niet meer "open en bloot” op de website willen plaatsen.
 
Dit is de voorlopige teamindeling en op basis hiervan hebben wij de teams ingeschreven voor de competitie bij de KNHB. Voor de aanvang van de competitie zijn nog wijzigingen mogelijk. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, of namen gemist worden, gaarne een bericht naar de Commissie Hockey op onderstaand e-mail adres: [email protected]
 
TEAMINDELING MEISJES:
In de meisjeslijn zijn er door enkele twijfelgevallen nog enkele selectie trainingen en wedstrijden ingepland (donderdag 4 juni: MB2 - MC1 en vrijdag 5 juni MA). Uitgaande van de verkregen gegevens kan de commissie komen tot een verantwoorde teamindeling. Hierdoor zijn ook nog niet alle teamindelingen besproken met de coaches.
 
Maandag 8 juni worden de coaches ingelicht en worden de gesprekken aangegaan met de coaches om de voorlopige teamindeling aan hen voor te leggen en de twijfelgevallen te bespreken. Na maandag 8 juni zal de teamsamenstellingen van de meisjeslijn als voorlopig worden gepubliceerd.
 
COACHES: Ook zijn wij nog op zoek naar coaches voor diverse teams. Wilt u zich hiervoor opgeven op het e e-mail adres: [email protected].
 
Aan het begin van het seizoen volgt er een coachavond met uitleg en handige tips.
 
TRAININGEN: Binnenkort wordt in LISA het seizoen omgezet en zal het nieuwe trainingsrooster verschijnen. Dit is het basisrooster wat daarna ingevuld gaat worden door de trainers die zich aanbieden. Reageer dus even als je een bepaald team, op een bepaalde tijd en dag wilt trainen op: [email protected]
 
De competitie begint in het weekend van 12 en 13 september, maar voor die tijd hopen wij jullie allen te zien op het Lustrum feest, zaterdag 13 juni.
 
Gerrit- Jan Ankoné
 
Voorzitter Commissie Hockey
 
Bestuur Hockey Club Reeuwijk Bodegraven
 

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast