header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

ALV: PRIJZEN EN DANK!

Nieuws afbeelding 8-6-2015

Tijdens de Algemene ledenvergadering op dinsdag 2 juni jl. heeft het bestuur meerdere mensen in het zonnetje gezet

Er zijn prijzen uitgedeeld, deels prijzen uit het verleden en deels nieuwe prijzen:

 

Cleo van Amelsfort, verantwoordelijk voor de barcommissie ontving de Wim Renssen bekereen algemene prijs voor "de vrijwilliger van het jaar” genoemd naar mede-oprichter van de Hockey Club Reeuwijk, Wim Renssen, en ook door hem ter beschikking gesteld;

Vincent Klinkerberg, ontving de Jan Sipkes trofee, een prijs voor een veelbelovend jeugdlid, dat zich afgelopen seizoen zeer verdienstelijke heeft gemaakt als scheidsrechter, op voordracht van Jan Sipkes.

Jongens B1 ontving als team  De Olmen / Kersbokaal, de prijs voor een groep (vrijwilligers) of een commissie, die afgelopen seizoen op een fantastische wijze een evenement heeft georganiseerd dan wel een elftal dat zich afgelopen seizoen opmerkelijk heeft ontwikkeld of teamgeest heeft getoond of bovengemelde prestaties heeft verricht. 

De familie Walenbergh ontving de Van den Wall Bake Plaquette, de prijs voor een familie (generatietrofee) die zich inzet voor HCRB, ooit bedacht door Gijs en Uus van den Wall Bake.

Hans de Wit, trainer/coach van Dames 1 ontving de Paulien Bak-Schoo prijs, een prijs voor een trainer/coach, die de saamhorigheid van een team bovengemiddeld heeft verstrekt / heeft bewerkstelligd.

 

Naast deze prijzenregen werden nog enkele vertrekkende commissieleden bedankt zoals vertrekkende barsupervisors Ingrid Sliedrecht en Marjan Kuyt. En de dames Karin Muller en Caroline Hoeve voor hun jarenlange inzet voor de Jongste Jeugd Commissie.


Bijzondere aandacht was er voor het vertrekkend lid van de Barcommissie John Maanster: als dank voor zijn inzet voor de locatie Bodegraven, eerst voor MHCB en later voor HCRB is John benoemd tot Lid van Verdienste van HCRB.


Ten slotte is er een speciale stemming gehouden voor een extra besluitpunt op de agenda: de Algemene Leden Vergadering heeft unaniem besloten om Lejo Bekker tot erelid van HCRB te benoemen. Lejo Bekker is zes jaar voorzitter geweest van 2007 tot  2013. Hij heeft als voorzitter van Hockey Club Reeuwijk de fusie met MHCB mede voorbereid en is vervolgens vanaf 2010 voorzitter geweest tijdens de eerste jaren van de fusieclub HCRB. 


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast