header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

ZOMER 2015

Nieuws afbeelding 17-6-2015

Na 13 juni 2015 vervalt het reguliere trainingsschema en gaan we het zomerreces in.

Het clubhuis wordt schoongemaakt en gaat dicht en het terrein wordt afgesloten. Er kan NIET meer getraind worden.


Zomertrainingen

Gedurende de vakantie en de eerste schoolweek hebben wij geen zicht op de opkomst voor de trainingen. Ook zijn de schoolroosters nog niet bekend. Daarom hebben wij weer gezamenlijke trainingen georganiseerd. Dit zijn trainingen voor de liefhebbers en voornamelijk in partij vorm. Het schema ziet er als volgt uit:


Woensdag 26 augustus: Zomertrainingen Jongste Jeugd

16.00-17.30 uur: F en E6 teams

17.30-19.00 uur: E8 teams


Vrijdag 28 augustus: Zomertrainingen Jeugd

18.00-19.30 uur: D-leeftijd (veld 2)

18.00-19.30 uur: C-leeftijd (veld 1)

19.30-21.00 uur: B-leeftijd (veld 2)

19.30-21.00 uur: A-leeftijd (veld 1)


Oefenwedstrijden

Wij willen jullie dit jaar weer de gelegenheid geven om voor de start van de competitie alvast een wedstrijd te oefenen. Dit kun je doen door een team uit te nodigen naar onze club.


Wat wordt er van je verwacht? Dat je een tegenstander hebt geregeld. Twee ouders die de bar willen bemannen en een scheidsrechter die wil fluiten. Zonder opgave van een scheidsrechter en twee mensen barpersoneel wordt de oefenwedstrijd niet geaccepteerd.


Oefenwedstrijden zijn mogelijk op:


zaterdag 22 augustus 2015 voor de jeugd (Reeuwijk) LET OP: laatste weekend vakantie


zondag 23 augustus voor de senioren (Reeuwijk) LET OP: laatste weekend vakantie


zaterdag 29 augustus voor de jeugd (Reeuwijk)


zondag 30 augustus voor de senioren (Reeuwijk)


zaterdag 5 september voor de jeugd (Bodegraven)
 
 

VOLVO HOOFTMAN FHT

Op zondag 6 september is als warming up het befaamde en beruchte Volvo Hooftman Familie Hockey Toernooi. (FHT)


Competitie

De competitie seizoen 2015-2016 begint op zaterdag 12 september (jeugd) en zondag 13 september (senioren). LET OP: Voor de Jongste Jeugd (F en E) begint de competitie al op zaterdag 5 september. 


Trainingsschema

Een week voor de
eerste competitie wedstrijden zal op maandag 31 augustus het reguliere trainingsschema weer opgepakt worden. Op dit moment zijn wij met de Commissie Hockey druk bezig om het trainingsrooster voor 2015-2016 in elkaar aan het zetten. Het basisschema staat vanaf heden op de website. Wij zijn dat nu aan het invullen met de trainers.


Heb je dus belangstelling om volgend jaar weer een team te trainen, geef dat even aan op: [email protected]
 

Geef hier ook even je voorkeur aan voor team, dag, tijdstip en locatie. Dit is wel het basisschema waar we vanuit gaan, maar dan kunnen we misschien nog wat teams verwisselen van dag, tijdstip of locatie of je op een ander team zetten.


Keepersmateriaal

Aan het einde van het seizoen wordt het keepersmateriaal ingenomen van alle juniorenteams. Op 2 data kan het keepersmateriaal worden ingeleverd, dit zal zijn na het lustrum en binnenkort ontvangen de coaches van de Commissie Beheer via e-mail een kopie van het uitgifteformulier. Aan de hand van dit formulier wordt de inname gedaan. Materiaal dat niet meer aanwezig is zal door het team dienen te worden vergoed.


De inname vind plaats op de locatie Reeuwijk door Commissie Beheer.


LET OP!! Ben je KEEPER ?? Keepers die hun keepersmateriaal ook in het nieuwe seizoen willen gebruiken kunnen dat aangeven via een mail aan [email protected]
 

Sleutels

Aan het einde van het seizoen worden de sleutels van de trainers ingenomen. Dit zal zijn na het lustrum en hierover ontvang je een bericht.


De inname wordt gedaan op de locatie Reeuwijk door Commissie Beheer. Trainers die in het komende seizoen eveneens training geven en de sleutel willen behouden wordt gevraagd dat aan te geven via een mail aan [email protected]
 

N.B.: Overige sleutelhouders zoals supervisor, bestuursleden, jeugdbestuur en barcommissieleden krijgen een individuele oproep indien er geen reden meer is een sleutel te bezitten.


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast