header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

SPELBEGELEIDERS AVOND

Nieuws afbeelding 28-8-2015  Voor de ouders van de F en E-spelers

De eerste trainingen zijn inmiddels weer gegeven, volgende week start nagenoeg elk team met de reguliere training en volgende week zaterdag start de competitie voor de jongste jeugd spelers....kortom het seizoen is (gelukkig) weer begonnen!

Bij het spelen van de competitie op zaterdag wordt er (verplicht gesteld door de KNHB) van ouders verlangd dat zij (assisteren met) fluiten bij de wedstrijden. Dit houdt voor de F spelers in dat er vanaf de wedstrijden na de krokusvakantie een ouder mee fluit. Voor de E6 en E8 spelers is deze regel er al vanaf het begin van het seizoen. (E6 alleen bij thuiswedstrijden, bij E8 zowel de thuis -als uitwedstrijden)

Daarom organiseren wij op woe 9 sept. een spelleidersavond (op 2 maart komt er nog een) Tijdens deze avond nemen we in het kort de spelregels door en is er, uiteraard, gelegenheid tot het stellen van vragen, ook kan je op deze avond ervaringen uitwisselen. Veel ouders hebben bij de eerste keer, vaak wat plankenkoorts, maar na een keer het gewoon gedaan te hebben, valt het eigenlijk vaak erg mee.....

Heel graag tot ziens op woe 9 sept om 19.30 uur (avond duurt max 1 uur) in het clubhuis te Reeuwijk!


Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast