header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Samen uit, samen thuis met Volvo

Nieuws afbeelding 10-10-2019

Op zaterdag 2 november reizen JE6-1 en ME6-1 door de "Samen uit, samen thuis” actie van Hooftman Volvo per gloednieuwe Volvo V60 of XC60 naar hun uitwedstrijd. En rond 12 uur wordt MB1 tijdens hun rit met de vier Volvo’s begeleid door oranje-ster en Volvo ambassadrice Ginella Zerbo! Onderweg kunnen zij haar alles vragen, de redactie van hockey.nl zal alles registeren. Komen jullie de teams toejuichen? Dan kun je gelijk de prijsvraag invullen waarmee je een geweldige op afstand bestuurbare Volvo XC90 kunt winnen! Tot morgen bij HCRB! 

Volvo Clubbonus

Volvo neemt haar rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom ontvangt HCRB een bonus van € 1.000 na aankoop of lease bij Hooftman van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid, of € 500 bonus bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion.

Nieuwe Volvo V60

De nieuwe V60 is de nieuwe iconische estate van Volvo die elk moment de moeite waard maakt. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt. 

Nieuwe Volvo XC60

De XC60, Volvo’s mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.

Volvo Driving Dutch Hockey

Volvo Car Nederland is dit jaar 25 jaar partner van de KNHB en ondersteunt al geruime tijd een groot deel van het vervoer tijdens nationale hockey-evenementen en van hockey-internationals. Dankzij Volvo rijden onder andere hockey-internationals Glenn Schuurman, Joep de Mol, Mink van der Weerden, Ireen van den Assem en Marloes Keetels in hun Volvo veilig naar trainingen, thuis- en uitwedstrijden. Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
18-10 Herfstkamp
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast