header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

GOSPEL CONCERT IN ST JAN

Nieuws afbeelding 22-11-2015 Tweede editie uniek gospelconcert in de Sint-Janskerk

Gouda maakt zich op voor de tweede editie van de Black Gospel Night. Na het succes van vorig jaar zal het Chosen Gospel Choir - bekend van De Vrienden van Amstel, The Voice of Holland en Beat the Best - op woensdag 16 en vrijdag 18 december weer een uniek gospelconcert geven in de Sint-Janskerk in Gouda. Naast de gospelmuziek, vuurkorven, dampende glühwein en kaarslicht zijn er gastoptredens van zangeressen Hind (op woensdag) en Pearl Joan (op vrijdag).

Kippenvelmomenten met het Chosen Gospel Choir
Het Chosen Gospel Choir staat bekend als een van de beste (black) gospelkoren van Nederland en is bekend van diverse tv- en live concerten, onder andere als achtergrondkoor bij Roel van Velzen. Dankzij de professionele 20-koppige formatie en zangeressen Hind en Pearl Joan beloven het volgende maand weer twee swingende avonden te worden in de Sint-Janskerk. Naast de muziek en de sfeervolle locatie, kunnen bezoekers ook genieten van de heerlijke wijnen van ’t Reeuwijkse Wijnhuis en smaakvolle kaas uit de streek.

Kaartjes nu verkrijgbaar
Kaartjes zijn te koop bij diverse verkooppunten in de regio, maar ook online te bestellen via Eigenwijze-evenementen.nl/gospelconcert2015. Mensen die geïnteresseerd zijn in zakelijke arrangementen kunnen contact opnemen met [email protected].

Nieuwe traditie
Gouda heeft er - naast Kaarslicht, Kaarsjesavond en de schaatsbaan op de Markt – met het Chosen Gospel Choir een traditie bij in de gerestaureerde Sint-Janskerk. De organisatie van het gospelconcert is in handen van Gouda City Events (het label van Eigenwijze Evenementen).


Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast