header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Elftalcommissie

TEAMINDELINGEN 2016-2017

Nieuws afbeelding 16-3-2016

Net gestart met de laatste helft van de competitie, maar Commissie Hockey is alweer bezig met de teamindeling voor volgend seizoen 2016-2017. Als basis daarvoor hebben we het Hockey Technisch Beleidsplan dat in de ALV van 17 juni 2014 is goedgekeurd en waar het proces en de procedure voor het selectiebeleid zijn beschreven.

 

Dat vullen we nader in naar aanleiding van de situatie en de agenda van het lopende en komende seizoen. Dat reflecteert in het bijgevoegde Reglement - Teamindelingen.

 

 

Afgelopen vrijdag 4 maart 2016 was er een coachavond voor alle coaches waar we dit beleid nogmaals onder de aandacht hebben gebracht. Hier hebben we ook inzicht gegeven over de aantallen spelers in alle leeftijdscategorie├źn om alvast een vooruitblik te geven voor de mogelijk invulling van de teams volgend seizoen. Dus niet de teamindeling op naam, maar wel inzicht in de aantallen spelers per leeftijdscategorie en hoe we dus de teams willen inrichten volgend seizoen.

 

 

Graag willen we dat hiermee nogmaals onder de aandacht brengen bij alle ouders en spelers. Het Hockey Technisch Beleidsplan en het Regelment - Teamindelingen staat op onze website onder Training & Techniek - Beleid.

 

 

Succes met de competitie en voor vragen verwijs ik naar de Commissie Hockey,

Gerard van Rij en Gerrit-Jan Ankoné,

Commissie Hockey

Bestuur HCRB

[email protected]

 

Bijlage

Agenda

16-10 HERFSTVAKANTIE SCHOLEN
18-10 Herfstkamp
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast