header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

JE8-1: EI-TOERNOOI!

Nieuws afbeelding 29-3-2016
Ei-toernooi LOHC (Leiden)

Verslag van HCRB JE8-1: 2de plek van een poule van 5! Mooie prestatie door samenspel en gedrevenheid.

 

Het E1-team, versterkt met Prosper, IJsbrand en oud speler Lodewijk, ouders, zusjes, broertje/veldtrainer en een hond, heeft afgelopen zaterdag op het toernooi zijn visitekaartje afgegeven...

 

We startten, nadat we een mooie lunchtas hadden gekregen van LOHC, tegen Alecto. Ons team domineerde, volgens eigen verwachting, de hele wedstrijd en uiteindelijk werd het door samenspel en spelverleggingen van rechts naar links maar liefst 5-0 voor onze club. Het was een mooi oefenpotje voor de jongens. 

 

De tweede wedstrijd tegen LOHC-E2 was helaas stukken lastiger... Lang waren we aan elkaar gelijk en ging het heen en weer. Het team heeft 3 zekere kansen helaas niet weten te benutten en uiteindelijk maakte LOHC een onreglementair doelpunt, namelijk hoog. Als je niet scoort, valt het doelpunt volgens vaste sportwetten, aan de andere kant. Helaas werd deze wel geteld... De gemoederen liepen even hoog op, maar gelukkig kon iedereen het gevoel van teleurstelling op een gegeven moment loslaten. 

 

Vervolgens stond de wedstrijd tegen LOHC-E3 op het programma. Extra gemotiveerd om orde op zaken te stellen, hebben de jongens deze wedstrijd weten te winnen. En werd de 0 gehouden. 

 

En ook de laatste pot tegen Alphen aan de Rijn was weer een piece of cake.  4-0 in ons voordeel. De ruimte die de jongens kregen hebben ze goed weten te benutten. Iedereen aan de kant (ouders denk erom dat je wel achter de hekken staat, want een onverwachte hockeybal kan best hard aankomen) zag dat dit team ook na de zaalcompetitie vordering is blijven maken. 

 

Na de in ontvangst name van de zilveren medailles, reden we tegen vijven weer terug naar onze club en konden we met een bevredigend gevoel de Pasen in.

 

Een geslaagde dag! En 14 mei kunnen we weer. Wie gaat er mee? 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast