header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Elftalcommissie

SELECTIETRAININGEN 2016

Nieuws afbeelding 20-5-2016

Beste speelster / speler ABCD,

 

De selectietrainingen voor het seizoen 2016-2017! Met deze informatie willen we zowel jou als je ouders informeren over de selectietrainingen.

 

Naast familiehockey heeft HCRB de ambitie om met de selectieteams op een hoger niveau te kunnen spelen.


Selectieteams

-Jongens A1, B1, C1 en D1

-Meisjes A1, B1, C1, D1 en D2

De andere teams zijn opleidingsteams of breedte teams en zullen gebalanceerd worden samengesteld.


Na de input van de huidige coaches en trainers via de STICK formulieren en het beoordelen van diverse wedstrijden en trainingen hebben we een aardig beeld voor het nieuwe seizoen. Dit beeld zien we graag terug door middel van selectietrainingen in juni 2016. Van maandag 6 juni tot en met vrijdag 10 juni trainen de selectiegroepen onder leiding van een trainer/coach om tot de nieuwe teamindeling (van de selectieteams) te komen. We willen iedereen uitnodigen die in het selectieteam wil komen, je kunt dus ook afzeggen, als je niet in het selectieteam wilt komen. We selecteren alléén voor het eerste team, de andere teams zullen gebalanceerd worden samengesteld.

 

De selectiedagen:

Maandag 6 juni 17.30 – 18.30 uur: Meisjes D

Maandag 6 juni 19.00 – 20.00 uur: Jongens D

 

Woensdag 8 juni 17.30 – 18.30 uur: Meisjes C

Woensdag 8 juni 19.00 – 20.00 uur: Jongens C

 

Vrijdag 10 juni 17.30 – 18.30 uur: Meisjes B

Vrijdag 10 juni 19.00 – 20.00 uur: Meisjes A

 

JA krijgt maar 1 team en daar wordt dus niet geselecteerd en JB krijgt twee teams die al redelijk bestaand en gevormd zijn, waardoor we daar ook geen selectietrainingen willen faciliteren.

 

Een selectietraining duurt een uur. De tijdsblokken voor de jeugd zijn van 17.30 - 18.30 & 19.00 - 20.00, met tussendoor een half uur om te wisselen en voor te bereiden. Van iedereen wordt verwacht dat hij/zij een kwartier voor aanvangstijd van de selectietraining aanwezig is!

 

Alle betreffende leden ontvangen een brief en een Excel spreadsheet waarin staat wie, wanneer verwacht wordt. Als je niet kunt of niet wilt, geef dit dan door op: [email protected], dan kunnen wij daar rekening mee houden.


Opzet selectietraining

·HCRB shirt en wit shirt meenemen.

·Indeling met groepen van 8 spelers (4 HCRB tenue/4 wit).

·Hesjes met nummers uitdelen.

·Nummers en naam noteren.

·Aantal verschillende oefeningen zijn uitgezet.

·Kleine uitleg van de oefening en daarna 7-8 minuten oefening uitvoeren.


Aan het eind van deze selectieweek maakt de Commissie Hockey bekend wie er in het selectieteam en wie er in de opleidingsteams (tweede team en verder) gaan spelen. De totale teamindeling wordt in goed overleg tussen de selectietrainer en de lijncoördinator gemaakt, waarbij ook de input van de trainers en coaches van de huidige teams wordt betrokken. De teamindeling wordt in het weekend van 11/12 juni de teams (voorlopig) bekend maken.


Gerrit-Jan Ankoné & Gerard van Rij

Commissaris Hockey,

Bestuur HC Reeuwijk Bodegraven;

e-mail: [email protected]

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast