header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

In Memoriam Tjeert Smid

Nieuws afbeelding 26-8-2016
25-08-2016 | In Memoriam Tjeert Smid                 

  

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Tjeert Smid, lid van verdienste van onze hockeyclub en partner van Margriet Wegstapel, eveneens lid van verdienste.

 

Wij herdenken met respect zijn verdiensten voor onze hockeyclub. Tjeert is bijna 25 jaar een actief en betrokken lid geweest.  Als commissaris Beheer heeft hij jarenlang de keepersspullen en het onderhoud van het clubhuis met veel inzet verzorgd. Zeker de twee branden in ons clubhuis hebben veel tijd en inzet gevraagd van Tjeert. Daarna heeft hij ook de verhuizing naar de nieuwe locatie in het Reeuwijkse Hout begeleid. Het contact met de Heide Mij en de Gemeente Reeuwijk heeft ons hier twee prachtige velden opgeleverd.

 

Hoewel zijn dochters zijn "grootste hobby" waren kwamen Marklin treinen, hockey, koken en natuurlijk opeten, golfen, met de sloep er op uit trekken (vanuit zowel Reeuwijk als de Weerribben) op een goede tweede plaats. Tjeert had een zeer brede belangstelling en kennis. De laatste jaren heeft hij een bijzondere band opgebouwd met de Dames Veterinnen A die hij dinsdagochtend floot bij thuiswedstrijden. Bij zijn team Heren Veteranen-L was hij altijd achterin het veld te vinden en zorgde hij voor menig teamdiner en vermakelijke herinneringen. Zij zullen hem als maatje missen.

 

Onze gedachten zijn bij  Margriet en zijn dochters Evelien en Karlijn en hun gezinnen.

 

Namens het bestuur van HCRB,

Rolf Bolk,

Voorzitter

 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast