header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Competitie

AFGELASTINGEN OP WEBSITE

Nieuws afbeelding 23-11-2016

Afgelastingen op website

Wij hebben de afgelasting-module geïnstalleerd in LISA. Deze zorgt ervoor dat zodra er afgelastingen zijn, dit op de voorpagina van onze website wordt getoond.

  • Direct zichtbaar op uw website, mobiele app en narrowcasting;

  • Direct verwerkt in het DWF;

  • De afgelastingen gaat meteen naar de bezoekende club(s); en u kunt zien of uw afgelastingsbericht is ontvangen;

  • Berichten gaan via e-mail en SMS.

Daar staan nu al een aantal wedstrijden vermeld voor zaterdag 3 december. Dit komt omdat dit weekend was aangewezen als reserve voor de afgelaste wedstrijden van vorig weekend (5 november). Echter dit weekend begint ook de zaalcompetitie en dit krijgt weer voorrang op de veldwedstrijden (zie hieronder).

INHAALPROGRAMMA jongste jeugd/jeugd/senioren 3/4 december 2016:

Alle niet gespeelde/uit te spelen wedstrijden zijn gepubliceerd in Sportlink/Standenmotor/DWF. Aan dit inhaalprogramma moeten worden toegevoegd de niet gespeelde wedstrijden van komend weekend 26/27 november 2016. De wedstrijden van de zaalcompetitie zijn nu ook gepubliceerd.

Let op voor het weekend van 3/4 december geldt : Zaalhockeycompetitie gaat voor Veldhockeycompetitie.

Dat betekent bij de jongste jeugd: Op zaterdag zaalhockey, dan hoeft er geen inhaalwedstrijd veld gespeeld te worden op zaterdag of zondag (mag in onderling overleg natuurlijk wel). Er mag eventueel ook nog in de week of weekend erna gespeeld worden.

LET OP: Op zondag zaalhockey dan wel op zaterdag veldhockey inhalen !!

Dat betekent bij de jeugd: Op zaterdag zaalhockey, dan hoeft er geen inhaalwedstrijd veld gespeeld te worden op zaterdag of zondag (mag in onderling overleg natuurlijk wel). Er mag eventueel ook nog in de week of weekend erna gespeeld worden. Probeer de D-jeugdwedstrijden zoveel mogelijk te spelen, dit i.v.m. de herindeling.

LET OP: Op zondag zaalhockey dan wel op zaterdag veldhockey inhalen !!

En bij de senioren: Op zondag zaalhockey, dan hoeft er geen inhaalwedstrijd veld gespeeld te worden op zaterdag of zondag (mag in onderling overleg natuurlijk wel). Er mag eventueel ook nog in de week of weekend erna gespeeld worden. Probeer zoveel mogelijk te spelen.

LET OP: Op zaterdag zaalhockey dan wel op zondag veldhockey inhalen !!

Indien een wedstrijd niet gespeeld wordt i.v.m. zaalhockey, in de standenmotor de wedstrijd vaststellen op 00.00 uur met de vermelding dat de wedstrijd niet wordt gespeeld i.v.m. zaalhockey.

 

Commissie Hockey

[email protected]

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast