header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

Hockeytoernooi Lochem

15-3-2017

Geachte hockeyliefhebber,

 

Ook in 2017 organiseert de toernooicommissie van de LHC haar jaarlijkse hockeytoernooien. Wij vinden het gaaf als jouw vereniging ook met een afvaardiging naar Lochem komt. 

 

Onze velden liggen aan de Koopsdijk 1b.  De ontvangst is vanaf 09:00 uur en de wedstrijden starten om 10:00 uur. De toernooien eindigen rond de klok van 17:00 uur en alleen voor het B-toernooi is er aansluitend een BBQ. Wij zorgen voor de lunch, fruit, drinken, gratis koffie en thee voor de begeleiders, DJ, mooi weer en leuke, gezellige wedstrijden. We plannen zoveel mogelijk wedstrijden op kunstgras, maar bij veel aanmeldingen zal er ook op natuurgras worden gespeeld. Er kunnen maximaal 24 teams per toernooi deelnemen.

De kosten per team bedragen € 175 (voor 11 spelers + 2 begeleiders). Voor iedere extra speler, begeleider of scheidsrechter rekenen wij € 10,- p.p. 

Voor het B-toernooi liggen de kosten (in verband met de BBQ) wat hoger, nl. € 245,- per team (voor 11 spelers + 2 begeleiders) en voor iedere extra persoon rekenen wij € 15,- extra. 

Het inschrijfgeld bij aanmelding graag overmaken op rekeningnummer NL50ABNA0627204279 t.n.v. Lochemse Hockeyclub onder vermelding van de naam van het team en de contactpersoon.

 

Klik op https://goo.gl/forms/rzsyxvahYiVsevcT2 en schrijf jouw team(s) zo snel mogelijk in. 

 

Onze contactpersonen zijn:

 

Met vriendelijke groet,

 

Lochemse Hockeyclub

Dennes Roes

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast