header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Training en Techniek

DEFINITIEF TRAININGSSCHEMA ZAAL

Nieuws afbeelding 8-10-2017

De beschikbare uren in de voor zaalhockey geschikte hallen Meerkoet (Reeuwijk), Sporthoeve (Bodegraven), Mammoet en Zebra (Gouda) en de Plataan (Boskoop) zijn beperkt en prijzig (ongeveer 50 euro zaalhuur per uur). Ook omdat we elk team evenredig willen verdelen over de beschikbare uren komt het neer op een beperkt aantal trainingen in het zaalseizoen (ervaring is ongeveer om de week, dus 4 keer). 

 

Zoals jullie misschien wel in de lokale pers hebben vernomen heeft de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn goedkeuring gegeven om de zaal unit 3 van de Meerkoet te Reeuwijk aan te laten passen voor schoolgymnastiek. Dit betekent dat SBAB unit 3 (achterste gedeelte) laat aanpassen en dus niet beschikbaar is voor sport gedurende deze periode. Gelukkig hebben zij ons een mooi alternatief geboden door (tegen de regels in) de Sporthoeve in Bodegraven beschikbaar te stellen.

 

 

Dit betekent dat we in de eerste weken van week 48 tot en met de kerst uitwijken naar de Sporthoeve in Bodegraven. Na de kerstvakantie zullen wij weer de intrek nemen in 2/3 zaal van de Meerkoet te Reeuwijk. 

Bijgevoegd is de definitieve indeling van de zaaltrainingen.Succes

Gerrit-Jan Ankoné

Training en Techniek

HC Reeuwijk Bodegraven

e-mail: [email protected]

Bijlage
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast